Tuesday, September 11, 2012

Si Kudut dah Balik Sarawak


Sabtu lepas 8 September dah hantar si kudut ni balik Sarawak untuk semester baru...
penat dah tgok muka dia 3 bulan cuti..
kami sekeluarga pi LCCT hantar dia balik...bawak si kembar yang melasak all the time..
nanti aku upload la gambar masa kat LCCT ari tu eh...
rasa mcm xbest lak aku lambat update dan kurang entry kan...nak buat caner u olls..ni la nasib sexyteri dpt boss baru...semua serba x kena...korang sbr la yer...nanti kan la kemunculan aku yang mcm  biasa...
amenda...aku nak pi Guangzhou dah Khamis ni.....padan muka aku...
bersawang la seminggu blog aku...

24 comments:

  1. Seronoknya nak terbang jauh. Bawak balik cerita nanti ya? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kakcik...insyaallah...ni pun byk hutang entry ni

      Delete
  2. nak gi guangzhou? best tu...shopping yeh??? ^__^

    ReplyDelete
  3. waaa....nak pergi guangzhou ke kak..bestnya..:)

    ReplyDelete
  4. nak jalan guangzhou yerk.. bestnyer... suami akak pergi haritu beli barang murah2 dan berbaloi2... rasa cam nyesal kita tak gi taujerler orang lelaki bukannyer suka shopping dan window shopping survey dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal kan....rasanya jenjalan jer kot...xde nak shopping sgt..

      Delete
  5. hape? guangzhou? pegi beraya ke apa ni? nak ikottt...

    ReplyDelete
  6. wahh jauh tu fly..safe journey n enjoy yr vacation ya sis..

    ReplyDelete
  7. seronok lah dia pegi guangjou nanti.

    hehehe.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah