Thursday, September 20, 2012

Bumi Guangzhou


Masih part 1, x habih lagi...touch down jer...dengan muka hampeh x fresh langsung...x mekap segalanya tak...masuk2 toilet jer..omgggg....xde paip...nasib baik ada botol mineral...terpaksa la korbankan air mineral aku...ciss pesal la xde paip...mengong tul... 

 kami yg bujangan..nampak gomok aku kan?seperti biasa salahkan baju tu....
 Airport diorang...
 Jacky Lee tour guide yang poyo...semua nak kena ikut dia nyer itinerary..x leh skip langsung...kedekut!!
 bersihkan Guangzhou ni...
 diorang pun sgt patuh pada undang2 jalanraya..x leh suka2 sebab kamera sana sini....
 Leather wholesales, group aku yg pi rambang mata..tp aku ngan geng2 aku decide relax dulu...just tgok2...then leh terjah hari lain..2 hari kat sana aku maintain duit...x luak pun...
kat gambar ni aku korang tgok flyover dorang tu....selamat ke x selamat?xde divider ok...huhu...seriau
Aku pergi jugak fabric wholesale...mahal gilo la ...kalau murah pun setakat cotton biasa jer..tp dah plan x nak shopping kain kan...makanya xde la shopping kain...memang kat sana di hari pertama aku xde nafsu nak membeli belah...agaknya sbb dah niat cuma nak bergambar jer banyak2 kan...jd keinginan tu xdo...

as usual..aku kebizian melanda..
sambung nanti eh...
babai...


12 comments:

  1. lagi2 x sabar nak dgr.... lagi ceta tentang nie
    bakal menyusul ke sana

    ReplyDelete
  2. Dia orang lintas jalan ala2 catwalk ya? :)

    ReplyDelete
  3. nampak cam best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak memang best...tp tu la..masa pi panas giler 37 degree...tu yg buat x best tu..

      Delete
  4. dah pernah sampai sini dan sumpah rindu nak ulang lg sekali kesini.
    tak sabar nak tgg next stori ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencinta alam memang suka..yg gila shopping lagi la suka kan..

      Delete
  5. ramai kata syurga soping kat sini along....betul ke...lieya tgk pun dlm majalah tiga ngan si filanie n the geng pergi tu.....terase nak pergi tapi tak sanggup tgk keadaan yg sesak kat sane....

    ReplyDelete
  6. lieya..
    nanti along update mcm mana sesaknya yer..huhu...mcm semut hurung gula..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah