Tuesday, March 6, 2018

March Giveaway By Penselduabee

Hi korang...

Lama dah SA tak join GA, ke ada..hahaha...hilang ingatan jap..jom la kita support GA kawan blogger kita ni...syarat nak join pun tak susah...jom join jom...mana tau ada rezeki menang hadiah kat bawah ni....kalau korang nak join bleh klik Banner eh...



Syarat untuk menyertai GA ini sangatlah MUDAH iaitu:

1. Follow blog penselduabee & blog tarot the fool.

2. Add to Circle G+RadhiaRazali 

3. Like FB page penselduabee

4. Follow Instagram Radhia87 

5. Follow twitter RadhiaHaafiza 

6. Komen mana-mana dua entri di blog penselduabee. Kalau lebih, lagi bagus. Top komentatorkan juga akan dapat hadiah. Bilangan komen dikira dari tempoh 5/3/18- 31/3/18. Komen di entri berkaitan dengan March Giveaway By Penselduabee  ini tidak dikira.

7. Buat entry bertajuk "March Giveaway By Penselduabee", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).

8. Publish entry tersebut

9. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini.

10. Share/ping entry "March Giveaway By Penselduabee"  dari blog saya ini di facebook.

18 comments:

  1. All the best sis SA :)

    http://ikashoid.blogspot.com/2018/03/book-review-bila-kupetik-gitar-by-fahmi.html

    ReplyDelete
  2. All the best

    Http://vitamin-cerdik.com

    ReplyDelete
  3. Singgah dan follow dari segmen yang sama...follow me ... https://misseffah-ara.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  4. Rajink betul SA join GA ye.... Saling menyokong ye SA...

    ReplyDelete
  5. Good Luck Kak SA yang comel lagi awesome... Hehe..

    ReplyDelete
  6. IG dengan Twitter kite jaranggg tengok.. huhuhu.. anyway goodluck SA

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kerana sudi join MARCH GIVEAWAY BY PENSELDUABEE. Senara nama peserta sudah keluar. Boleh check di link http://penselduabee.blogspot.com/2018/03/senarai-nama-peserta-march-giveaway-by-penselduabee.html untuk memeriksa sama ada penyertaan giveaway sah atau tidak. Thanks again.

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari

    : http://aerillhassan.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan dari segmen yang sama :)

    jemput ke blog shu :) http://shuhaidasaad.blogspot.com/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah