Tuesday, March 13, 2018

Lipstick Sugar Belle Bella Ammara Hadiah Top Komentator Blog Miyoko Suki

Bertuah betul la bulan ni dapat barangan make-up untuk hadiah top komentator blog rakan blogger..giler tak suka..harus la suka kan...SA pun sebelum ni macam terkejut laa...ada hadiah rupanya untuk top komentator blog Miyoko Suki.. SA memang selalu singgah blog Titin sebab dulu beberapa tahun yang dulu memang Titin antara rakan blogger yang SA kenal..lama dia stop blogging..bila start balik banyak la yang SA nak tau perkembangan terbaru blog Titin tanpa SA tau Titin pun buat contest Top Komentator...hehehehe....

Alhamdulillah SA dah dapat dah hadiah top komentator February berupa Lipstick Sugar Belle keluaran Bella Ammara...rupanya kosmetik Sugar Belle ni bukan tertakluk Lipstick jer tapi satu set barangan Make-up yang SA tak berapa tau kewujudannya.Kira first time dengar la ni...tau pasal Bella Ammara sebab diorang produce baju Muslimah kan...selebihnya SA memang tak keep track..


Cakk!!!!cantik kan warna lipstick ni dan sangat memenuhi citarasa SA


Kita pose sebelum guna...


Cantik tak kaler dia...

SA suka...jatuh cinta...puas hati..semuanya la...memang best dan warna kekal sampai petang..tak perlu nak tambah- tambah dah...the best part dia tak mengeringkan bibir pun...best...korang kalau nak beli lipstick Sugar Belle ni boleh tengok di blog MIYOKO SUKI. Ada info kat sana...kalau nak terjah IG Titin pun boleh...korang follow dia ye...


Thanks Titin...Along suka...suka...suka......

34 comments:

  1. alhamdulillah. tahniah. cantik bila SA pakai

    ReplyDelete
  2. Memang cantiklah kak warna lipsticknya tuh.

    ReplyDelete
  3. wah seronoklah dapat lipstick

    ReplyDelete
  4. WoW!!! Bestnye dapat hadiah lipstick..

    ReplyDelete
  5. cantiknya warna dia! sesuai sangat dengan akak. lembut je. apapun, tahniah kak!

    ReplyDelete
  6. wah...bulan ni banyak onglah SA...hehehe..tahniah..lipstick tu kena dengan SA

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. warnanya lembut + cantik.. ;)

    ReplyDelete
  8. cantik kak warna dia. nampak kena dengan kulit akak. letops tau!

    ReplyDelete
  9. Comel pulak nama lipstick ni. Sugar Belle. Kena la warna lipstick dengan kulit SA yang cerah. Lembut je nampak.

    ReplyDelete
  10. Tahniah SA, cantik warna lipstick tu..

    ReplyDelete
  11. Cantik. Sesuai dgn SA. Nampak pink2,gitu bibirnnya

    ReplyDelete
  12. Tahniah.. Cantik sangat kaler lipstick tu. Nampak sweet & kena dengan SA.

    ReplyDelete
  13. Congrats SA dpr hadiah tu..benda free kan sape x nak hahhaha..warna pun cantik light nude gitu..hilma ni x blh tgk benda mcm ni..rasa nak beli je..beli byk pakainya sikit hahaha

    ReplyDelete
  14. Wah dapat produk BA, memang best la kan. Semoga terus dimurahkan rezeki SA..

    ReplyDelete
  15. Really nice the color. The lipstick look glossy and shinning. Love the pink color and it suit you. you look young in this color.

    ReplyDelete
  16. Cantik nya color ni memang sesuai dengan SA.lipstick bella ammara boleh tahan berkualiti jugak.

    ReplyDelete
  17. One of my colleague sells sugarbells products. She is one of the seller. I get to admit the lipstick is so pretty and very matte with the skin. How i know ? I bought two of bella ammara lipstick for my mom last month from her. Hahahaa. Untunglah kak SA dpt free

    ReplyDelete
  18. nice colour....cantik sgt..wah tahniah kak sa

    ReplyDelete
  19. Bella ada dah cuba eyeliner dengan mascara Sugar Belle ni. Not bad. Suka sangat eyeliner dia senang nak apply. Berusnya keras senang nak apply. Mascara pun volume siap ada fiber. Nanti bolehlah cuba lipstik pulak

    ReplyDelete
  20. Pencinta lipstik betul SA ni... liez xberani nak try jenama lain sbb bibir jenis sensitif. Tapi org kata best brand Sugae Belle

    ReplyDelete
  21. Tak pernah try...Tahniahhh, nampak sweet je

    ReplyDelete
  22. Cantik kak..sesuai warna tu ngn akak..best tak texture dia kak?

    ReplyDelete
  23. last time masa jumpa anuar zain,

    I terjumpa sekali Mr Tiar Zainal,

    I tanya ada apa apa aktiviti ke atau produk untuk direview ke ?

    Dia ada cakap pasal sugar belle,

    i ingat ni produk dari dia, huhuh

    apa-apa pun i tak pernah lagi produk ni

    warna pun nampak cantik dekat bibir SA..

    Perhaps I nak try juga la nanti, hehe

    ReplyDelete
  24. That's a lovely color, it seems to be the hit color of the season and it suits you very much. Is Sugar Bella a new brand? Have not heard of them before.

    ReplyDelete
  25. Cantik pulak tengok color dia. Sis sukalah ni sebab tak lah nampak merah menyala. Sis bab lipstik ni pun memang memilih sesangat sb kalau silap mulalah nampak merekah n bibir kering

    ReplyDelete
  26. suka colornya...nice kn...adiah ni smp tepat pd masanya sbb liptiks yg ada pn dh nk abis

    ReplyDelete
  27. Insyaallah kalau ada masa kita join komen komen kat blog ni eh. tapi sis pun busy ni haa

    ReplyDelete
  28. wahh...another prize for being a top commenter? Amazing! That just shows how much of a good support you are! Congrats ya!

    ReplyDelete
  29. Hahaha akak ni rajin betul join giveaway. Tahniah. Cantik warna lipstick tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni la untung nyer rajin join giveaway , kan :)
      rezeki takkan salah alamat.

      Delete
  30. cantik sangat warna dia, SA..soft je...

    ReplyDelete
  31. alamak SA !!!



    feveret kaler aida tu! cantik! gojes SA memakainya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah