Monday, March 12, 2018

Hadiah Top Komentator Blog Mimi Azirah

Hi korang,

Baru- baru ni kan SA dinobatkan pemenang utama segmen top komentator blog Mimi Azirah kan...so hadiah SA dah dapat pun semalam..pertemuan seketika je kat hospital Seremban..hehehe..dengan tak sempat nak bergambar dengan Mimi sebab SA kena jaga mak sekejap sementara tunggu adik SA sampai..berjanji dengan Mimi dan berjumpa la kami seketika...kesian Mimi terpaksa pergi hospital Seremban..ye..Mimi dan SA sama- sama dari Seremban..tapi SA kan kerja kat KL so memang susah la nak jumpa kalau ada kat Seremban.Nama jer kami ni dekat..jumpa pun kalau kat event yang kami attend sama- sama..



SA menang make- up palette tu dan Mimi bagi jugak mask dari Innisfree tu ha...best betul la..thanks Mimi...



SA kalau bab make- up memang la suka sangat. Sebab tu berusaha untuk komen banyak- banyak kat blog Mimi..rasanya ini contest pertama yang SA menang tahun ni..hahaha...gigih hoke setiap masa pi komen..mana entry lama SA komen banyak- banyak...at last menang..yeay...sebenarnya ada lagi 1 hadiah yang SA dapat dari Miyoko Suki..nanti SA update ye...baru pi collect kat Pos Laju..amenda ntah diorang sms SA kat Seremban suruh ambil sebelum 11hb kat Ezibox...satu hal pagi ni pergi collect..so nanti SA up next entry plak ye..nak pose2 dulu...hahaha...

37 comments:

  1. waahhh seronoknya dapat hadiah cantik2..huaaa

    ReplyDelete
  2. Seronoklah. Bila agaknya akak nak dapat hadiah pengomen tenggelam timbul. Hahaha...sibuk itu pasal jarang boleh join.

    ReplyDelete
  3. Wahhh.... Bestnye... Tahniah Kak SA

    ReplyDelete
  4. wah..bestnya...kita pun ada 1 set focallure tu..lipstick dia best

    ReplyDelete
  5. Warna palette tu cantikla kak SA. Tahniah tau menang top komen.

    ReplyDelete
  6. sronok SA dpt adiah tu...nice...kita br je update adiah dr Miyoko

    ReplyDelete
  7. Bestnya kak SA dapat make up.

    ReplyDelete
  8. Tahniah!
    Bertuah LA dpt benda yg disukai.

    ReplyDelete
  9. Syokknya dpt hadiah SA... Mesti berkobar2 lepas ni kan? Kita nk buat xjadi2 top komentar sbb tgk tutorial psg apps sume xmenjadi.. Xtau la kenapa... Huhu...kita pon xbsr nk umum pemenang... Tahniah kak..heheh

    ReplyDelete
  10. Mesti dah banyak set mekap kat rumah ni lepas dapat hadiah ni.
    Tahniah SA. Rezeki ni dari rajin komen.

    ReplyDelete
  11. Seronoknya tengok orang menang give away sana sini.. rezeki!

    ReplyDelete
  12. Cantiknya warna-warna dia.. Tahniah sis SA..

    ReplyDelete
  13. tahniah kak...
    nice la warna dia...

    ReplyDelete
  14. Banyak gift yang menarik. Bagus ni boleh membuat pengubat kerisauan SA sebab Mak SA masuk hospital hari tu. Memang kalut kan bila ibu bapa kita tiba tiba kena camni. My Dad pun masuk and keluar and masuk balik and now lucky dah keluar sebelum dia kena gi masuk balik. huhuhu...sakit tua memang susah diubati. Ni masa they all...masa kita macam mana ye???

    ReplyDelete
  15. Wah akk..cantik tu eyeshadow foccallure...kita ada 1 ..mmg pigmented gila2 tau...

    ReplyDelete
  16. woohoo! tahniah, kak! wahh bergaya dengan lebih cun lah selepas ini ya! hihi. jumpa juga masa review baru-baru ni!

    ReplyDelete
  17. wah best nya, tahniah sis...

    ReplyDelete
  18. Untungnye Along. :) lps ni bole wat tuto make up :)

    ReplyDelete
  19. that eyeshadow palette looks really nice...loving the colours...and congratulations babe! You must be one really passionate commentator... ^^ <3

    ReplyDelete
  20. Wahhh bestnya !! Komen2 je boleh menang banyak hadiah. Nak jugak lah Kak SA. Lepasnie ke office boleh lah melaram guna eye palette baru

    ReplyDelete
  21. Alhamdulilah. Tahniah kak. Cantik sgt palette tu kak. Sesuai utk akak.

    ReplyDelete
  22. Bestnya kak SA tahniah yer menang. Buat lah tutorial pakai makeup pallete tu. Nak tengok lah.

    ReplyDelete
  23. Wowwww hebat la SA rajin komen.. liez ni tgk ada time br leh BW.. Foccallure tu org kata best.. nnt buat review tau.. pigmented x

    ReplyDelete
  24. tahniah SA menang hadiah top komentar blog mimi. Orang rajin usaha memang murah rezekinya. best la dapat free barang make up, boleh jimat dan make up dengan happy kan?

    ReplyDelete
  25. Tahniah kak. FOCALLURE tu dupe Huda Beauty not bad tau. Moga cantik lebih lagi lepas ni. Hahaha. Jangan malas mekap k.

    ReplyDelete
  26. Bestnya menang blog giveaway... Hadiah menarik pulak tu... Kena rajin komen blog orang lain jugalah

    ReplyDelete
  27. Terima kasih kak sudi komen blog saya

    ReplyDelete
  28. Tahniah.. hadiah menarik.. ;)

    ReplyDelete
  29. Tahniah SA, bestnya dapat hadiah lagi..

    ReplyDelete
  30. tahniah akak..lawa tu eyeshadow tu..sesuai dgn akak.

    ReplyDelete
  31. The gift you got is so pretty! The palette can make quite a few looks. Congrats on being the top commenter 👏🏻

    ReplyDelete
  32. Tahniahh.. hee.. sedar tak sedar je dah umum pemenang.. rasa macam baru je umum hadiah ni kan.. hehe.. apa-apa pun eyeshadow pallete tu memenag merecik.. mask tu punn grrr.. hahaha

    ReplyDelete
  33. feel so great seeing on how you appreciate your commenter and your gift is really beautiful... tapi.. kalau lelaki yg menang? how ah... lolz...
    btw, all the best to everyone!!! - Rach

    ReplyDelete
  34. wah.. so nice.. got prize for top commentator? great o...

    ReplyDelete
  35. Wah!!!! congrats that is a very good eyeshadow palet, the color is very pigmented and blendable. Best la.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah