Tuesday, March 13, 2018

Preview Ramadhan Buffet "Jom Makan" at Paya Serai, Hilton Petaling Jaya

Experiencing Ramadan with Kampung Vibes and Food Trucks


The festive season is once again upon us and as a multi-racial country there is nothing we love more than celebrating in unity which reflects all races living under the same roof in harmony. When you are from Malaysia you know that you are blessed to have a number of festivals and celebrations, ranging from either religious or cultural in origin. Malaysia is also a food nation where one can experience a multitude of different and various types of food in conjunction with celebrations and festivals all year round.



Hari Raya is one of the most prominent festivals celebrated in Malaysia and these calls for plenty of traditional Malay delicacies served during the occasion we fondly refer to as, 'open houses'. We know that Hari Raya is just around the corner when our Muslim friends are about to start and end their fasting month. The eagerness to welcome Hari Raya is greater on the first three days and celebrations continue for as long as a month marked by decoration and lighting in houses, shopping malls, hotels as well as monuments.













In the spirit of giving, sharing and family gatherings that are precious for the coming fasting month and for the upcoming Hari Raya celebrations, Hilton Petaling Jaya is inviting guests and diners to “Jom Makan" at Petaling Jaya’s landmark hotel for its annual buka puasa feast with an array of delicious, tempting Malaysian cuisine set in a home like comfortable environment.

As part of its festive offerings, the hotel will be taking guests on a journey back in time to reminisce the times of being in a kampung where mutual visits during festive season promote interaction and friendship making it one of the unique characteristic of Malaysia. Focusing on ‘Kampung’ or traditional favorites from different states in Malaysia guests will surely be blown away with over 150 dishes of yummy, modern and traditional food offered at Hilton Petaling Jaya which makes “Jom Makan” at Hilton Petaling Jaya a colourful merriment of good food, get-togethers and a time to celebrate with fellow Malaysians and visitors from abroad.

At Paya Serai, Hilton Petaling Jaya’s well-known and most visited restaurant the team have come together and will be working closely with some amazing food truck vendors to offer guests best of two worlds from scrumptious spread of cuisines and local delights set up in a buffet spread as well as some amazing regional fast food you can find from what is known as uber-popular food trucks.



The scene is set and it’s close to sundown the chefs at Hilton Petaling Jaya light their charcoal and musicians get ready and tune their instruments in preparations for the evening's entertainment. Back in the day; food trucks are known to only sell ice creams, burgers and hotdogs but now food trucks are equipped to cook and sell food from variety of specialties and ethnic menus, including rojak, char kuey teow to satays.







We welcome our guests to join us this Ramadan month and savor appetizers ranging from:
Seafood bar, salad bar, Asian appetizer, local marinated salad, ulam-ulaman, jeruk, selection of local appetizer, keropok, varieties of famous local stall

Looking for unique main dish recipes for Ramadan?
Craving stations, rojak buah-buahan, nail kandar, lauk gulai kawah, claypot station, lemang, roasted chicken, gear box soup, grilled seafood, lontong, tempura station, Indian food, deep fried item, roti station (canai, naan, chapatti, murtabak), bubur lambuk, pastas, noodles, satays, teppanyaki bar, apam and putu, dim sum station, tau fo fah, island of ice cream, Jawa food, Hainanese roasted and steamed chicken rice, beverage station

Food Trucks Area
Rojak and cendol, satay and fried noodle


Experience the exhilarating Angklung Orchestra; traditional performance while enjoying delicious food at Paya Serai Hilton Petaling Jaya.







As for the prices:

First three days
15th May – 17th May
Starting from RM 169 Nett (Adult) & RM 89 Nett (Kids)

The Following Weeks
18th May (Saturday onwards)
Starting from RM 189 Nett (Adult) & RM 99 Nett (Kids)

Last three days
11th June – 14th June
Starting from RM 169 Nett (Adult) & RM 89 Nett (Kids)

Purchase Early Bird vouchers at RM 149 Nett / RM 79 Nett

Satisfy your cravings with wonderful display of food from various states at Hilton Petaling Jaya.

For reservation, please call +03 7955 9122 or visit www.zestPJ.com

Come celebrate and get together with family and friends and experience the best of local cuisine with us as we invite you to “Jom Makan” at Hilton Petaling Jaya!

40 comments:

  1. Beli awal murah dan jimat. Makanan pun banyak pilihan siap ada dari food truck. Menarik sgt

    ReplyDelete
  2. bestnya dah dapat rasa
    mesti sedap2 makanan dekat sini

    ReplyDelete
  3. Rega cun..makanan pun cun..hehe

    ReplyDelete
  4. akak! kenapa akak dera saya?? huhuhu yg dalam tempayan tu tempting betul la..

    ReplyDelete
  5. Dah mula kan untuk Ramadhan Buffet, menarik pula ada food truck kat sini SA..

    ReplyDelete
  6. Aura Ramadhan...yeyyyy..adoiiii la ngences ni...

    ReplyDelete
  7. Meriahnya makanan srmpenan Ramadhan nanyi.pecah peu makan nanti..hahaha

    ReplyDelete
  8. Akak,sedapnya makanan dekat situ..rabia terliur lah pulak..lapar pun malam2 ni..hehehe..enjoy your meal.

    ReplyDelete
  9. Hilton ni harga memang boleh tahan..tapi, banyak pilihan, kan?

    ReplyDelete
  10. Waarggghhhh sedapnya semua menu tu... makanan kg lagi la berselera nak makan..huhuhu xdpt joinnn

    ReplyDelete
  11. Bestnye teringin nt nk cuba mkn kt sini

    ReplyDelete
  12. wahhh malam2 ni terliur pulak tgk makan2 ni..
    sekejap jee nak puasa dah kan sis...
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  13. SA.. dah dekat dengan office tu.. Bila SA ke situ ye? Nape tak cakap.. hehehe.. kalau tak boleh jumpa dah..

    Menu dekat Hilton PJ sedap2 belaka.. lagi sedap kalau ada yang belanja.. ekekeke..

    ReplyDelete
  14. bila tgk gmbr makanan utk buffet ramadhan mmg mcm2 hidangan ada....meriah kn

    ReplyDelete
  15. aduh makanan die..perghh syoknyaaa

    ReplyDelete
  16. Nasib baiklah tgh mood diet...
    cepat² scroll..hahahaha...
    sebab takut nafsu makan tak boleh tahan tgk gambar makanan yg sedap² tu

    ReplyDelete
  17. yeay! akhirnya jumpa akak kat sini! ya Allah rindunya tengok makanan-makanan tu! sedap-sedap belaka. hopefully dapatlah bawa keluarga makan kat sini bulan puasa nanti! sekali sekala apa salahnya kan! hehe

    ReplyDelete
  18. Masa bulan puasa nanti tak nak browse blog SA. Karang iman tak kuat susah saya kena Qadho puasa. Masa hari biasa tengok pun dah dok terliur ni camne. Baru tadi lepas makan kot. Banyak tul menu kat Hilton mcm tahun tahun lepas.

    ReplyDelete
  19. awesome, jadi nak cuba makanannnya

    ReplyDelete
  20. Amboi Kak, dah dapat review Ramadhan. Kit atak pernah lagi dapat invitation untuk review Ramadhan. Sedih tau kita tak larissss. Hahaha. Bab makan memang tak payah cakaplah. Pastinya sedap. Jom kita pi Hilton Petaling Jaya ye kak SA bukak puasa nanti.

    ReplyDelete
  21. Amboi awalnya review Ramadhan hehehehe kita pun tak dapat jemputan lagi tapi kat Hilton memang semua sedap-sedap dan banyak pilhan juga kumpulan persembahan tu pun setiap tahun ada seronok kat sana kalau makan-makan...

    ReplyDelete
  22. waaa ada food truck. hancur la diet time puasa nanti. hehe!

    ReplyDelete
  23. tengok menu2 kat sini semuanya nampak menarik dan sedap...cam x sabar dah nak ramadhan hahahah

    ReplyDelete
  24. Oh My, look at all the food.... I can't for the the most food month to come.. lolz
    issh... my stomach hungry now...

    Racheal

    ReplyDelete
  25. Wahh dah start dah SA wat food review Ramadhan ya...sis belum buat lagi ni..ummm. Nampak menarik jugak ya makanan kat sana. Boleh lah cuba nanti sb belakang rumah sis je ni

    ReplyDelete
  26. Haaa blogger dah mula busy dengan jemputan-jemputan berbuka puasa. puasa pun belum lagi kan ?! Eh dah ganti puasa tak ni ? hehe btw tq sharing entry food ramadhan kat hilton. Dah ada list hotel mana nak p ni nanti berbuka puasa ..

    ReplyDelete
  27. best yer semua menu buffet ramadhan di Paya Serai Hilton PJ ni. berbaloi dengan harganya. Berminat nak beli voucher buka puasa di sini, boleh jimat banyak juga yer beli awal2 sekarang ni.

    ReplyDelete
  28. The food looks great but what interest me even more is the Angklung Orchestra performance, I've never heard about it before but I'll love to check it out, will sugest my kakis for a gathering at Hilton this year!

    ReplyDelete
  29. OMG!!! Makanan buffet kembali banyak.. Habislah diet ku.. Ahahaha... Yeah! Jom Makan

    ReplyDelete
  30. Ramadhan is coming. kena booking awal untuk dapat harga jimat

    ReplyDelete
  31. banyak buffet dan nampak enak, jom makan... rasa macam tak lama lagi je nak ramadhan, pejam celik pejam celik dah bulan 3 dah ni, lagi beberapa bulan je lagi... tapi apa pun kena berpada-pada bila berbuka puasa nanti... banyak sangat pilihan makanan tapi tu la...puasa belum habis ganti ni... esok nak kena start.. brace myself..

    ReplyDelete
  32. The food looks really delicious! I have not have my breakfast and I stumble across your websit 😭 now I’m hungry

    ReplyDelete
  33. Allahu... Kecur ailio tengok makanan-makanan ni. Semuanya sedap-sedap. Memang ternak lemak and puas makan lah kalau pergi buffet ni. Cantikya SA 😊

    ReplyDelete
  34. So tempting, banyak pilihan dan harga affordable.... Berbaloi ni.. Hmm.. Pejam celik pejam celik dah tak berapa lama lagi nak masuk Ramadhan kan kak...

    ReplyDelete
  35. Oh God.. the menus are so yummy looking! Buffet is good for those kaki makan. I yang tengah bajet jaga body ni tak sesuai...huhu. Nanti tergoda, habis :P

    ReplyDelete
  36. Sedap hidangan dorang... Berkenan dengan beberapa hidangan dorang... Tapi menyesal tak tibai durian awal-awal... Tau2 je dah habis T-T

    ReplyDelete
  37. Wow, so early can taste Ramadhan buffer. I miss the traditional cuisine whereby got rendang, curry and more nice kuih much.

    ReplyDelete
  38. Wah!!! and here the ramadha review starts to kick in. I am expecting a few reviews to come this week onwards.

    ReplyDelete
  39. menarik semua menu nyums. SA look so gorgeous :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah