Wednesday, March 7, 2018

Giveaway RM200 untuk 10 tukang komen terbanyak

Kali ini, Lubuk Seni buat giveaway lain machiam sikit. Syaratnya dah la super-duper senang. Hadiah bernilai RM200 pulakk tu! Wahh teruja sangadd sebab hadiah lumayan, ramai berpeluang menang.
Berminat nak join, klik je gambar bawah ni ya!

top commentor _ giveaway - lubukseni dotcom

Bukan tu saja, berbaloi singgah LubukSeni.com sebab banyak idea kalerful. Sebagai terapi minda, blog ni sangat memberi manfaat kepada peminat seni. Antara topik menarik blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah, jom FOLLOW Blog Lubuk Seni sebab diorangg rajin buat giveaway. Next giveaway 1 April ni. Setiap bulan ada hadiah best tau, stay tunedd!

11 comments:

  1. gud luck SA...smoga ada rezeki

    ReplyDelete
  2. kak SA mesti boleh menang ni sebab kak SA rajin

    ReplyDelete
  3. aida da gi dah.
    survey.
    ha ha haha tak rasa aida menang la.
    top komen nyer da 60 comments!!!

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi pergi blog Lubok Seni

    ReplyDelete
  5. Wahh...First time melawat website Lubuk Seni.. Tq sharing... And pape pun Good Luck lah ye utk Kak SA

    ReplyDelete
  6. Lumayan juga hadiahnya.good luck kak SA

    ReplyDelete
  7. Good luck SA..
    ai singgah boleh tapi tak dan nak berlama-lama.. huhuhu..

    ReplyDelete
  8. All the best kak SA :) Hee. Semoga ada rezeki buat akak.

    ReplyDelete
  9. goodluck..rabia dah join dah.semoga ada rezeki ya akak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah