Saturday, March 17, 2018

Surprise Dari Johnson's & Johnson's Sempena Anniversary Ke 125 Tahun

Hi korang...
Semua orang suka surprise..termasuk SA..sebenarnya SA tak ingat masa bila SA ada isi nama untuk program ni..diorang pun sebenarnya dh call tp SA blurr just say yes je..pas tu lupa semula sebab sibuk dengan kerja..tau-tau dpt call dalam pukul 11 cakap ada barang sampai kat lobby..suruh naik office diorang tak boleh naik sebab takde parking..nak tak nak turun je la..SA ckp apa benda yang diorang nak bagi ni sambil otak memang focus task kerja je masa tu..sampai-sampai je..laaaa..ni memang betul-betul surprise la..dari opis SA nak ke lobby Plaza Sentral bukan perjalanan yang dekat..sepanjang jalan nak balik office tu ramai yang berselisih ucap congratulations on your new born...alamak aiiii...merah padam muka SA...hahaha...SA nak kata apa..senyum aje la..kat opis semua pelik..dh kenapa SA bawak belon besar dari Johnson's & Johnson's kan...SA jawab secara bergurau.. 14 tahun lepas masa bersalinkan Dania diorang lupa bagi hadiah...tu yang dapat sekarang tu....boleh?

Well.. alhamdulillah..rezeki SA dan  kakak Dania..walau bukan baby lagi..kami memang pengguna setia Johnson's & Johnson's..allbtime favourite especially gel mandian diorang..lotion diorang pun best sangat-sangat buat kulit lembut je..tak sangka kan diorang dah wujud 125 tahun..lama tu bertapak dalam industry..


Satu set barangan baby dan juga Limited Edition Johnson's Tin printed my own name..suka sangat!!!


Disebabkan SA xde baby kecik so kena la pose sorang-sorang...


Thank you so much Johnson's & Johnson's


Ni la dia satu set barangan baby yang yang bukan sahaja baby boleh guna..satu family pun bleh guna..


Limited edition Johnson's Tin print nama SA sekali...tak tau tin ni ni untuk apa sebab dh 14 tahun takde baby..


Korang nak jugak tin limited edition yang boleh print nama korang ni?

Senang je...


Johnson's & Johnson's sedang menyambut ulangtahun mereka yang ke 125 tahun..korang boleh menyertai giveaway yang sedang berlangsung sekarang dan menangi tin limited edition ini..

Step 1:
Snap and share a photo of your (or your family member's) fave moment with any Johnson's product on your page or ours!

Step 2:
Include a short caption, tag us (@JohnsonsBabyMY) and hashtag #Johnsons125Years

For more info:

All the best...

Best for your baby Best For You...


16 comments:

  1. alah bestnya! sha dah la pengguna baby johnson ni walaupun bukan baby dah haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita, shafyqah.
      dah jadik baby tua bangka, masih guna produk ni ha ha ha ha...

      Delete
  2. wahh bestnya kak.. saya suka bau dia mmg sedap sgt

    ReplyDelete
  3. Dak Nuha pun dah 6 tahun.. dah lama tak guna baby Johnson ni..
    Cantik + bertambah cantik bila print out nama tu.. so cute.. ;)

    ReplyDelete
  4. Wah tahniah kakak dapat hadiah tu..hehehe..rabia pun pakai sabun johnson ni..wangi sangat..

    ReplyDelete
  5. Suka produk Johnson baby... kalau dapat memang best, Tahniah untuk SA

    ReplyDelete
  6. woww best kan.. suka betul baby Johnson ni.. guna dr anak pertama sampai sekarang.. terbaik tau jenama ni

    ReplyDelete
  7. Hritu nk try isi form. Skli tgk x valid kt tmpt kita. Hehe
    Kita pun pkai prduk tu. Suka baunya..

    ReplyDelete
  8. mmg pakai barang johnson, utk bedak ngn mandian bby... nk tryla sertai giveaway nih... kih3

    ReplyDelete
  9. bestnya...haha..kalau saya dpt ni, mau mcm SA gak..semua duk wish congrats je..haha

    ReplyDelete
  10. LeYa pun memang guna produk johnson ni.. otomen memang suka bau bedak die...

    ReplyDelete
  11. aida ada tgk gambo SA ni kat fb. huntong lah... ohsem tu!

    ReplyDelete
  12. Untngnya dapat surpriae drp J&J..Banyak pulak tuu

    ReplyDelete
  13. bestnya dpt suprise hee. bedak ni mmg bau wangi. jgn kata baby je suka yang dh besar pun sama jugak. suka sgt hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah