Thursday, March 29, 2018

Birthday Giveaway By Mrs Pip

Hi korang..

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Jom support GA rakan blogger kita ni...mana tau ada rezeki... 




Nak join GA ni, mrs pip letakkan beberapa syarat mudah:-

  • 1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas
  • 2/ wajib follow blog mrs pip
  • 3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip : www.instagram.com/mrspip18 
  • 4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18
  • 5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen di bawah

GA ni akan tamat pada 8 April 2018, dan pemenang akan diumumkan, insya allah dalam masa seminggu selepas GA tamat. 

Pemilihan pemenang akan dibuat sama ada melalui random.org atau pemilihan cabutan bertuah oleh mrs pip sendiri , dan keputusan muktamad.
Seorang pemenang bertuah akan memenangi hadiah :-

  • face mask jenama b.live (fine line stoppage sheer off crease) x 3 sheets
  • Suaviss Colmado body wash 30ml x 2 bottles (random fragrance : lime, coconut, strawberry, grapefruit, mango)
  • pre-loved novel
  • hadiah misteri (wang tunai / skincare product / beauty products / shawl / atau lain lain produk)
Sapa nak join boleh klik banner ye...

5 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah