Thursday, March 15, 2018

Tebus Tiket KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur Sempena Cuti Sekolah Akan Datang

Hi korang...

Minggu ni last sekolah lepas tu cuti kan..yeay cuti sekolah kembali..walau tak lama still kena reward anak kita kan...pada korang yabg belum ada apa-apa plan untuk bawak anak-anak bercuti jom tebus tiket Kidzania Go di Quill City Mall KL..Menarik kan?

Macam mana nak sertai?



KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur

Tarikh: 19 – 25 Mac 2018
Masa: 10.00 pagi – 9.30 malam

Tebus tiket KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur secara PERCUMA apabila anda membelanjakan RM38 dalam satu resit di mana-mana outlet di Quill City Mall Kuala Lumpur.

Terdapat 8 aktiviti
  1. Sharp Air Quality Control
  2. Scott's Research Lab, 
  3. Mc Donald's Fitness Centre, 
  4. Magic Studio, 
  5. TV Studio, 
  6. Volvo - Stop, look and wave, 
  7. Court House 
  8. Aa Recycling Centre

Aktiviti menarik untuk anak-anak anda kan?
Jangan lepaskan peluang..Jom sertai Kidzania Go! @ Quill City Mall Kuala Lumpur nanti...

8 comments:

  1. Cuti Sekolah kali ni anak2 cuma balik kampung je sebab ibunya sibuk urusan perpindahan tempat kerja.. :(

    ReplyDelete
  2. ank2 sure xsbr nk cuti sekolah ...jom ke kidzania go

    ReplyDelete
  3. Kena pergi dari pagi baru puas nak kerja di Kidzania

    ReplyDelete
  4. Wahhh.... Menarik dan pasti anak-anak dah merengek kat ibubapa cuti sekolah ni untuk bawak ke sini. Hehe.. Macam best pulak rasanya nak bawak anak-anak buah LeYa..

    ReplyDelete
  5. Selalu tengok orang update pasal KidZania ni, rasa teruja walaupun takde anak lagi..

    ReplyDelete
  6. Kolin tak dapat nak follow. masa tarikh2 tu busy sangat huhuhu

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya boleh tebus tiket free. Saya nak jugak tp bila pikir keadaan x mengizinkan terus luoakan je niat nak join tebus tiket nih hah

    ReplyDelete
  8. best bawak anak2 ni..reward kat dorang..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah