Wednesday, March 7, 2018

SA Mencari 2 Orang Pemenang Top Komentator March 2018

Hadiah Yang Menanti 2 Orang Pemenang Top Komentator March 2018

Hi korang...

Hari ni SA nak umumkan hadiah yang SA tawarkan buat 2 orang pemenang untuk contest Top Komentator blog SA ni..kenapa 2 dan kenapa bulan lepas seorang aje pemenang? Bulan ni SA ada rezeki lebih sikit so SA nak bagi 2 hadiah sekaligus. Sebenarnya SA buat ni sebab Mak SA dan tunjukkan progress yang positif walau masih 100% on oksigen. SA nak ucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan dari kejauhan. So SA nak reward 2 orang pemenang bulan ini sebagai tanda terima kasih yang tak terhingga. nak bagi semua SA memang tak mampu la kan...




Hadiah Tempat Pertama 
Hand Rejuvenating Creme With Active Manuka Honey 
keluaran Bee Venom



Hadiah Tempat Kedua 
Manuka Honey Replenishing SPF15 Facial Moisturiser


Kita masih diawal bulan lagi...so korang masih ada masa untuk komen di mana- mana entry blog SA. Entry lama- lama pun dibenarkan cuma komen hendaklah related dengan entry tersebut. Komen 2 patah perkataan tidak dibenarkan sama sekali dan adalah digalakkan untuk komen lebih dari 10 patah perkataan. Seperti yang SA selalu tekankan sebelum- sebelum ini..kena jujur dan adil untuk semua kan..kita bertanding secara sihat...

Good luck korang...

Kita tunggu pengumuman pemenang pada 1 April 2018 nanti...


21 comments:

  1. waaa seronoknya kalau dpt jadi top commentor d blog SA..

    http://www.byshaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wah bestnya hadiahnya tu kak SA.. nak kena lagi rajin komen lah kat sini hihiii

    ReplyDelete
  3. ntah bila aida boleh lawan top komentator sini, SA.
    tak terkejar...
    teringin gak dpt hadiah :)

    ReplyDelete
  4. Hadiah macam best jugak tu..... Nantilah kalau free free nak galilah entri SA hihi

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer ada hadiah gitew..dari blog lieyalatif saya ke cni :)

    ReplyDelete
  6. Wahhh siapa yang bertuah ni nanti :)

    ReplyDelete
  7. Bestnya kak. Nak jugaaa :)
    Siapa lah yg dpt tu ye

    ReplyDelete
  8. untunglah sapa yang menang nih

    ReplyDelete
  9. good luck kepada semua yang join

    ReplyDelete
  10. Memang beruntung la orang yang jadi top komentor kak SA. Good luck kepada semua yang join

    ReplyDelete
  11. WoW!!! Menarik hadiahnya... Kak SA memang awesome... InsyaAllah moga dipermudahkan lagi rezeki Kak SA sebab rajin memberi ni kan... Good Luck kepada LeYa dan semua yang terlibat...hehehe..

    ReplyDelete
  12. Menarik juga hadiahnya kak SA..siapakah yg bertuah tu..jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  13. Owh.. tak baca habis hari tu sebab on off pasal kerja. Kali ni.. harap-harapnya adalah dalam senarai.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. Menariknya hadiah hadiah nye hee. Untung siapa yang jadi top komentor sis nanti. Rezeki hehe

    ReplyDelete
  15. Menarik hadiahnya.... Bagus untuk kegunaan kesihatan dalam serta luaran... :)

    ReplyDelete
  16. wahhh menarik..siapalah yang bertuah tu kan..

    ReplyDelete
  17. setakat ari ni, meskipun da byk perkataan aida tempek di ruang2 komen, tak sukses lagi pintas 2 yg teratas :( hu hu hu hu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah