Friday, March 16, 2018

Gambar Kahwin Fattzura Buat SA Rasa Nak Kahwin...

Hi korang....

SA Suka tengok Fattzura...selalu gak la skodeng ig Fazura semata- mata suka tengok sweet couple ni walaupun SA bukan peminat Fattah Amin..suka sebab they are loving couple..Fazura plak memang dari dulu SA suka...ada gak pergi event yang melibatkan Fazura masa SA mula- mula duduk KL dulu..event company kan..memang dia sangat- sangat lovely person..cantik diluar dan cantik juga di dalam..budi bicara dia memang menyenangkan hati. Dia jenis tak peduli apa orang pandang kat dia..walau dia dah kahwin dengan Fattah Amin, dia tetap macam dulu tak pernah meninggi diri. Sebab tu ada jer yang cemburu dengan Fazura. Korang pun tau kan pihak mana yang tak suka dengan Fazura. Apapun respect dengan Fazura sebab dia tak mudah melatah...yang negative dia buang jauh- jauh...

So baru- baru ni Fattzura buat resepsi perkahwinan mereka khas untuk peminat..memang gah betul majlis diorang..seronok SA tengok rakan blogger yang terpilih menghadirkan diri..jeles plak...SA terpegun dengan konsep dan baju diorang yang sangat- sangat cantik...terus rasa nak kahwin...tak tau la bila dapat kahwin ni..hahaha...ye la ada je orang tak suka SA kahwin kan...sapa? u know who you are stalker...#ehh......

Jom la tengok gambar diorang...kredit ig Fazura.....







Huwaaaa...cantik sangat ni.....

Terus SA rasa teruja nak pakai songket gak...eh...dulu kawen pakai songket gak..kaler yang sama gak..ko dah kenapa SA...alaaaa...dulu tu dah jadi sejarah kan..usah dikenang...well kalau di beri kesempatan untuk SA berkahwin semula SA tetap nak pilih Songket..sebab cantik sangat kan...tak lapuk di telan zaman...lagipun songket sekarang dah tak panas dan dah moden dah...insyaallah kalau allah izinkan dan ada jodoh...korang doa-doakan untuk SA eh...mana tau..esok lusa SA nak kahwin plak....Setuju tak SA cakap Fattzura ni couple of the year 2018?

21 comments:

  1. Bella amarra ada jual baju songket mcm ni..hehe..tak kawin pun takpa..buat photoshoot je..hehe

    ReplyDelete
  2. wahh.. cantikkann... tapi paling sweet part dorang nyanyi lagu cinderella tuh ...hehehee..

    ReplyDelete
  3. sha takpaham kenapa fattah amin nampak handsome kemain aduuuuu

    ReplyDelete
  4. Mereka memang cantik... Bagai pinang dibelah dua..

    ReplyDelete
  5. Mana la tau kot-kot sampai jodohnya... Jangan lupa kad invitation yer...

    ReplyDelete
  6. Memang suka tgk dorg. Humble and stay positif.
    Baju songket dorang tuh nampak mahal tau. Walauoun songket je tetap.meletops tau

    ReplyDelete
  7. siyesli x minat fattzura nih tp xler menyampah or benci dorang...suka jer tgk sbb fazura nih comel.. tak nampak tua or beza dengan fattah tu..

    tp makin salute kat fazura nih wlupun org dok perli2 dia, menyampah ngan dia..dia x membalas semua tu..buat x tau jer... tu la classs fazura nih..humble, down to earth wlupun ade yg ckp family dia berada dan educated.. semoga kekal sampai ke jannah hendaknya...

    utk SA, semoga berjumpa Mr. Right jgk..insyaallah ade tu nnt...tgh menyorok..limited edition kannnnn :p

    ReplyDelete
  8. sama cantik sama padan :)

    ReplyDelete
  9. Dorang ni sama cantik sama padan..anak nanti mesti comey..

    ReplyDelete
  10. Walaupun rasa kecewa di dalam ... tetapi saya terima perkahwinan mereka berdua .. hahahaa

    ReplyDelete
  11. seronok sgt tgk gambar diorang..ye lah sama cantik dan handsome

    ReplyDelete
  12. Dari dulu memang suka Fazura.. suka sangat tengok dia.. manis + lembut je wajah dia.. lawa pakej lengkaplah.. ;)
    Moga pasangan ni kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

    ReplyDelete
  13. Cantik sangat mereka bagai pinang dibelah dua... SA tak sabar nak kahwin, Bonde pun tak sabar nak tengok majlis tu nanti... mesti cantik meletop!

    ReplyDelete
  14. Ya allah cantiknya baju fazura ni..teringin nak pakai baju mcm fazura nanti..lawa sangat ni..warnanya pun soft je

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. warna nyer amat la cantik.
      menyerlah...

      Delete
  15. dedolu aida rasa meluat tau dgn diorang. sebab gosip kot.
    but once diorang sah jadik suami isteri, terus suka tgk kemesraan diorang.
    mudah. cepat. bertunang. buat umrah, balik nikah.
    sesuai.
    kebetulan tgk background FA pun memang dari keluarga alim-alim aje.
    so, bagus la FA simpan hasrat tak nak bercinta lelama, bercinta lepas kawin aje.
    diorang are so sesuai! moga bahagia ke anak cucu.

    ReplyDelete
  16. Sama cantik, sama padan.. suka sangat tengok dorang nie tau..

    ReplyDelete
  17. lawa sangat. dari baju makeup gambar semuanya la :) hehe persalinan yang sedap ssgt mata memandang

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah