Monday, March 5, 2018

Menang Top Komentator February di Blog Rakan Blogger

Hi korang...

Tak sangka betul SA menang hadiah Top Komentator di blog rakan blogger..hahaha...masa free boleh la rajin tinggalkan komen..masa sibuk tak dapat nak bagi kerjasama...adakala SA akan start komen masa SA dalam perjalanan nak pi kerja naik MRT, dari melopong je tak buat apa..SA manfaatkan masa dengan tinggalkan banyak komen kat blog kawan- kawan. Alhamdulillah..banyak rezeki SA awal bulan March ni walau baru- baru ni SA diduga dengan kesihatan Mak.
SA akui memang SA berlumba komen kat blog Mimi Azirah..hahaha...persaingan yang sihat...sampai pelik Mimi tengok blog dia meletop ngan komen beratus2..SA sajer jer cabar diri SA untuk menang sebab hadiah yang Mimi tawarkan agak menarik..nak plak SA memang tengah giler dengan barangan mekap kan..Blog Miyoko Suki plak SA memang tak jangka akan dapat hadiah top komentator ni sebab SA memang lama dah kenal blog ownernya..cuma dulu dia stop blogging kejap..sebab tu SA rajin singgah blog dia...yeay..menang Lipstik plak...



Top Komentator February blog MIMI AZIRAH




Top Komentator February 2018 Blog MIYOKO SUKI



Pemenang Kedua Top Komentator February 2018 Blog AZLINDA ALIN


Blog Azlinda Alin SA menang RM5, yeay..ini pun SA tak sangka gak..tetiba Linda mintak no akaun SA...laaa..dh kenapa plak kan..masa tu memang tak terfikir sebab kat dalam ward jaga mak..hehehe...alhamdulillah rezeki tak pernah salah alamat kan..cuma kena ada effort dan rajin je
Terima kasih kepada rakan blogger especially blog owner...so korang kalau nak dapatkan hadiah dan menjadi antara top komentator di blog SA dan kawan- kawan yang lain rajin- rajinkan diri join contest ni ye..selain dapat hadiah dapat mengeratkan silaturahim sesama kita juga..

27 comments:

  1. Alhamdulillah. Ini pun rezeki jugak

    ReplyDelete
  2. rezeki SA..yeayyy kita menang lipstik tu juga...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..rezeki SA..tahniah

    ReplyDelete
  4. murahnya rezeki kak SA.. tahniah ye

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah,tahniah SA..

    ReplyDelete
  6. seronoknya menang hadiah, tahniah!!

    ReplyDelete
  7. Tahnia kak SA. ganjaran untuk orang yang rajin komen blog

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  8. Tahniah SA.. Rezeki bulan March

    ReplyDelete
  9. tahniah SA... smoga kak sha pun ada rezeki bulan ni...aamin

    http://www.byshaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. berganda-ganda rezeki SA.
    tahniah la. aida try to jadi top.
    tapi tu la. ntah tak cukup laju kot jari jemari aida ni ha ha ha...
    but, bagus la idea SA. dlm train. sambil sambil tu bleh blogwalking ekk.
    perfect timing. tak bosan. tak tido :)

    ReplyDelete
  11. betul3x... Dapat mengeratkan silaturrahim dan dalam masa yang sama menambahkan rezeki kita sendiri. Alhamdulillah... Tahniah Kak SA

    ReplyDelete
  12. Rajinya kak SA bw ya.Alhamdulillah. Rezeki akak :) Hee. Happy blogging sis hee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah