Thursday, March 1, 2018

Pengumuman Pemenang Top Komentator February 2018

Hi korang...

Sebelum SA terlupa dan terus busy sepanjang hari dengan kerja hakiki SA...just a simple entry SA nak umumkan pemenang top komentator untuk bulan February 2018 seperti kebiasaan dan seperti yang telah SA janjikan..alhamdulillah kali ni kita ada pemenang baru lagi...



Tahniah buat Khaty Aiman...

Terima kasih diatas effort anda..sekali lagi SA nak inform ye kat sini...widget ni memang auto dan SA tak ada apa- apa kuasa nak ubah atau nak keluarkan nama orang lain dalam ni..kalau tak tersenarai tu bukan la sebab SA dah edit ke apa..untuk pengetahuan juga SA mengaku SA ni buta it..so kerja- kerja edit mengedit ni memang tak reti nak buat...please jangan tuduh SA nak bagi kroni je menang atau apa pun la komen yang boleh mengganggu emosi SA. SA pun bukan blogger sepenuh masa..hanya partime blogger yang ada tugas hakiki. Takde masa nak pantau semua ni..

Tahniah Khaty Aiman...good effort...emailkan pada SA details anda dan no akaun ye...

Suriaamanda@yahoo.com / Tajuk : pemenang top komentator February 2018

Dengan ini..

Contest Top Komentator dibuka semula untuk pencarian pemenang bulan March 2018

Hadiah? Nanti SA update  next entry ye...

44 comments:

  1. Tahniah Kathy, hadiah apa pulak ya untuk bulan mac nie..

    ReplyDelete
  2. bestnya...Along, jgn lupa kasi alamat kt komen blog sy ye...along jd top komentor utk my blog...

    ReplyDelete
  3. wah...bestnya...tahniah kepada pemenang...

    ReplyDelete
  4. Bestnye...menang hadiah dari SA. Congratulation to Khaty Aiman.

    ReplyDelete
  5. Tahniah khaty. Semoga murah rezeki kak SA.

    ReplyDelete
  6. wah!tahniah....
    xpela x menang pun...
    janji nama ku tetap tersenarai...hihihi

    ReplyDelete
  7. untung lah siapa yang menang :)

    ReplyDelete
  8. Wah..bestnya.. Tahniah yg menang... SA mcmne nk pilih top komentar ea? Boleh ajar tak? Btw, moga sntiasa murah rezeki SA lepas ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wawa, add widget top commentator je wa

      Delete
  9. wa best giveaway. congratulations to the winner!

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak Khaty...terbaik kak SA

    ReplyDelete
  11. Wow, congrats to top commenter. Next round if still have I want to try my luck.

    ReplyDelete
  12. Aww. Tahniah semua. Nak tengok next time siapa pulak yang dapat. Rajin SA buat macam ni.

    ReplyDelete
  13. Tahniah kathy aiman..best nya dpt menang mcm ni..nnt yg lain blh try lagi ye kan...

    ReplyDelete
  14. Wah, Tahniah Kathy. huda nak join juga la untuk bulan March ni.semoga murah rezeki.

    ReplyDelete
  15. Congratulation to all the winners!!!! this is so cool ya... I wanna join also.. rezeki...

    Racheal

    ReplyDelete
  16. Awh a hearty congratulations to all those who won! This is certainly very exciting, so well done to everyone!

    ReplyDelete
  17. Wahh bestnya sape yg memang tu..tahniah tahniah.
    Lepas ni nak komen bebanyaklah..harap harap boleh menang..hehehe

    ReplyDelete
  18. Wah, banyak juga dia komen untuk bulan ni. Tahniah Khaty Aiman. Agaknya bulan March ni rezeki sape la pulak...

    ReplyDelete
  19. wah tahniah yang paling banyak komen di dalam page SA, nampaknya nak kena kejar lah nanti, nexxt time kena work hard komen semua page SA ! ;)))) Tahniah Kak Khaty Aimannn

    ReplyDelete
  20. tahniah! semoga dimurahkan rezeki SA jugak!

    ReplyDelete
  21. Wow! congrats to all the winners. They deserved it coz they have been supporting your blog. This is also a good idea to encourage readers to comment.

    ReplyDelete
  22. tahniah khaty aiman.. mmg rajin tau khaty ni layak pun menang

    ReplyDelete
  23. Wow.. bestnya jd top commenter.. liez ni tak cukup masa kdg2 sempat komen mn yg ada je.. huhuhu

    ReplyDelete
  24. Tahniah khaty iman
    Bgus la kak SA hargai pgomen blog akk

    ReplyDelete
  25. tahniah kepada pemenang, bagus rajin bg komen.

    ReplyDelete
  26. Tahniah buat pemenang.. ala.. tak berjaya duduk dalam carta.. huhuhu.. Kena usaha lagi ini..

    ReplyDelete
  27. Wah menariknyaaa..nak bagi hadiah jugaklaa camni..😊 Tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  28. Congrats sis Khaty hehe :) Tahniah kepada pemenang hee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah