Friday, March 30, 2018

Key Chain Comel Hadiah Untuk Dania

Hi korang

Comel tak dua-dua keychain kat bawah ni..saje je beli keychain ni masa kat kedai Panda Eyes Sungei Wang Plaza Selasa lepas..semua benda dalam kedai tu cute sangat..terus capai 2 keychain comel ni lepas teringat Dania suka keychain.

SA beli sebagai tanda terima kasih sebab lately Dania rajin tolong SA buat kerja- kerja blogging macam ambilkan gambar SA, video atau tolong ambilkan gambar product kalau product sampai kat rumah..senang bila dh ada yg tolong ni..ikutkan memang la macam x berbaloi nak bg keychain je..tapi sebelum-sebelum tu dh belanja dia macam-macam dah..hehehe...sebab kan keychain ni cantik tu yg beli...harga pun tak mahal RM10 each...


Owl ni boleh slide sebab ada cermin muka sekali..


Yang ni pun comel..

So dania pilih yang mana?

Of coz la dia amik yang warna pink..nanti balik Seremban boleh bagi dia..SA amik yg kaler kelabu taik anjing tu..itu pun comel sgt..eh sebenarnya kan..banyak lagi yg comel-comel tau..SA masa sampai kat kedai tu bikan nak cari keychain..sebenarnya nak cari belt..sekali ternampak plak keychain dan barangan lain yang cute macam tu..terus x jadi beli belt..belt pun x banyak pilihan..erm..lain la arah belinya...tapi takpe kot..takde la mahal sangat pun kan..nasib baik anak sorang..


8 comments:

  1. comelnye...dan cute sekali he he he

    ReplyDelete
  2. Yg pink Tu mmg comel la kak. Mata dia Tu macam innocent je

    ReplyDelete
  3. yang key chain warna pink tu comel

    ReplyDelete
  4. habit perempuan kan..lain yg nak dibeli..lain yg dibeli..tu adalah biasa..haha

    ReplyDelete
  5. memang comel..kalau sy pun pilih owl pink tuh kak

    ReplyDelete
  6. Comelnya SA key chain tu dedua..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah