Sunday, February 23, 2020

Apabila Mark Adam Jawab Salam SA

Hi korang...

Semalam bukan main pemalas nak update blog...hari ni rajin skit sebab SA dah x pening dah...semalam migrain skit....hari ni Saa buat quick update ye...semalam SA ada ada k kat fb kawan SA si Saiful Azmi Jamsari tu...sapa tu? Alaaa..yg selebriti 999 ngan Citer seram kat TV3 tu...dia ni dulu PR artis aan SA kenal dia pun masa SA jadi PR dulu...kami selalu bekerjasama..so kawan la sampai sekarang..

Dipendekkan cerita Saiful ada up gambar dengan Mark Adam dan anggota kumpulan Zero yg SA lupa nama dia..sorry..SA komen suruh kirim salam kat Mark Adam sbb SA minat dia...and x sangka plak dia record Mark Adam jawab salam...perghhhh....




Nasib la SA cuma bleh screenshot je..x leh nak copy video letak kat sini...thanks Abam Saiful....seronok kakak semalam...thanks to Mark Adam too...diorang ada teater komedi Seram hujung bulan ni kat Istana Budaya.. insha'Allah kalau ada kelapangan boleh la pergi...All the best to Mark Adam and the rest...seronok betul dia jawab salam...hahaha...

11 comments:

  1. ahahahah mesti berbunga2 hati kak SA ku iniiiii...

    ReplyDelete
  2. Tak silap Saiful Azmi ni pernah jadi wartawan Melodi kan.

    ReplyDelete
  3. Saya pun minat...nampak dia sangat gigih dan rajin orangnya... rajin belahar bahasa melayu...dan rajin layan tweet peminat

    ReplyDelete
  4. Wauu Mark Adam tu...eemm akak tak dpt Mark Adam,dpt Saiful pun ok la haha

    ReplyDelete
  5. Suka Mark ni kelakar spontan tu syok tu

    ReplyDelete
  6. wah..dah kawan ngn mark adam..sy pun minat mark adam..kelakr yg slumber..:)

    ReplyDelete
  7. wah idola ni..mark adam favourite ramai

    ReplyDelete
  8. bukan main suka ye kak mark adam jawab salam.saya ni kalau jumpa mark adam confirm ketawa dulu dah..muka dia pun dah lawak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah