Thursday, February 20, 2020

KFC Promo RM20 Sempena 20022020

Hi korang...

Hari ni KFC buat promosi RM20 snack plate kan...SA pun makan gak KFC hari ni...patut makan lunch terus bawak ke teatime sebab lambat..kesian adik Intern kena beratur lama giler...dari kul 12 sampai pukul 3 lebih kot...kesian betul kat dia..rasa macam penderaan plak...eh..bukan penderaan..rasa macam buli plak..tapi bukan SA punya sorang...team kami yang punya...dia pun ok je masa kami mintak dia pergi belikan..


Ada 6 kotak..sayangnya kami x dapat roti tapi digantikan dengan french fries..


Mine

Memang sana- sini KFC penuh hari ni...ramai beratur..ada yang beratur sampai keluar outlet...gigih erk...kalau SA memang x gigih la nak beratur lama..ada jer kawan- kawan office SA yang beratur..nasib SA buat collection tadi..then tu yang suruh adik intern pi beli...dari sejam ke sejam tunggu tak balik- balik...risau gak..rupanya saf dia beratur panjang katanya...pandai dia buat lawak...ni la dia orang Malaysia kan..bab viral tu memang laju je....

19 comments:

  1. saya pi pukul 10 pagi. haha. masa tu tak ramai orang kat pekan ^_^

    ReplyDelete
  2. hah rmi update pjg beratur...ada yg delivery

    ReplyDelete
  3. tgk kat socmed td mana2 kfc pun fullhouse penangan promo RM20.

    ReplyDelete
  4. Rupanya ada buat promo. Baru tahu.

    ReplyDelete
  5. Dapat juga SA. Kita ni 2x ke KFC tu tapi nampak que panjang balik je la. Takpelah takde rezeki.

    ReplyDelete
  6. Penangan promo RM20. Memang kak, penuh KFC hari ni haha. Kitorang pun join beratur heheh

    ReplyDelete
  7. mereka beratur panjang sebab nak untung RM8.00
    Wak pulak untung RM20.00 sebab tak beli

    ReplyDelete
  8. saya g bli 3 set..order kol 11 lbh..kol 1.30 kot baru dapat.. tu pun akak yg g collect..haha

    ReplyDelete
  9. tadi pegi pukul 8 malam. Dalam 10 minit beratur, 10 minit tunggu prepare. Sanggup. Sama la tak dapat roti jugak. Coselaw pun takde, tapi diganti dengan mashed potato 2 bekas. Ok la.

    ReplyDelete
  10. semalam balik keja pun nampak penuh je...

    ReplyDelete
  11. samalah kat opis wak nih smlm., untunglah rm4 je., hehehe

    ReplyDelete
  12. malam tadi tengok kfc panjang giler beratur. terus tak jadi pergi.

    ReplyDelete
  13. Wah dapat juga akak redeem promo kfc semalam ye. Dengar citer ramai beratur berjam2 nk dptkan turn dorang.

    ReplyDelete
  14. Saya tak pergi pun. X sempat nak pergi sebab banyak deadline. Tapi dengar cerita memang penuh KFC.

    ReplyDelete
  15. Tak pi pon... Sebb kita tiap minggu mesti pi mkn kfc😘

    ReplyDelete
  16. murah memang murah tapi tak rajin nak beratur dan tunggu lama..hehe

    ReplyDelete
  17. hari tu tak sempat nak beratur...hahahah

    ReplyDelete
  18. tak pergi pun sebab dalam pantang lagi kan..hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah