Wednesday, February 5, 2020

Sunah Sakura Pemenang Top Komentator January 2020

Hi korang...


See..SA lupa nak announce pemenang top komentator blog SA...sebelum ni kan SA dah mention yang SA akan review pemenang top komentator blog SA kan...tahniah buat Sunah Sakura...rasanya ni kali kedua Sunah Sakura jadi pemenang di blog SA..bezanya cuma untuk tahun 2020 ni SA tak sediakan hadiah dah...SA akan review pemenang dan letak link blog kat sidebar blog SA..



Siap Sunah Sakura ni?



Beliau merupakan blogger dari Johor Bharu yang rajin sangat travel tau..SA pun suka baca blog Sunah sebab dia rajin buat pelbagai perkongsian. Sunah merupakan Lifestyle Blogger, Food Blogger dan juga Travel Blogger. Macam- macam perkongsian yang Sunah letak dalam blog..SA plak memang suka skodeng entry kat blog Sunah especially part dia share tempat makan best....sampai terliur- terliur la tengok makanan tu semua...

Special thanks buat Sunah Sakura sebab sudi singgah blog SA tanpa jemu...korang kalau belum follow blog Sunah...boleh follow kat sini https://www.sunahsukasakura.com/ trust me...korang takkan bosan kalau masuk blog Sunah ni...macam- macam ada...suka jugak part dia pi Travel ramai- ramai tu...

So next top komentator untuk February kita tunggu hujung bulan eh...kita tengok siapa plak yang seterusnya...special jugak buat kometator yang lain yang ada dalam senarai..tanpa anda ntah apa la jadi blog ni xde yg datang berkunjung dan tinggal jejak...nanti next kita review lagi ye..siapa pemenang seterusnya...

25 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah pada empunya blog sunah sakura..

    ReplyDelete
  2. wahhhh she's really rajin. no doubt

    ReplyDelete
  3. Woww..kak Sunahhhh..mrmang....rajinnn berblogwalking nihhh...update blog pun rajinnnnnn....hehehe...

    ReplyDelete
  4. Betul3x... Sunah sangat humble orangnya.. First kenal beliau dengan lebih rapat, time travel ke Sabah.. Baik je orangnya..

    ReplyDelete
  5. wahhh tahniah untuk sunah sakura dan semua!

    ReplyDelete
  6. bahahahahha!!! gambor excited makan ikan tilapia jugak yang seketul kak SA pilih..🤣🤣🤣

    alhamdulillah, terima kasih kak SA!! love you so muchhhh!!

    ReplyDelete
  7. tahniah..comelnya org nye..boleh la jenguk blog die nnti

    ReplyDelete
  8. Wah tahniah Sunah Sakura. Boleh terjah blog dia sekejap lagi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah