Friday, February 14, 2020

Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup

Peluang Sekali Seumur Hidup untuk Memenangi
‘Gaji untuk Seumur Hidup’!
Peraduan terbesar Nestlé Malaysia tawar hadiah wang tunai melebihi RM4 juta kepada Pelanggan Nestlé menerusi peraduan #NestleGajiSeumurHidup


PETALING JAYA, 13 Februari 2020 – Nestlé Malaysia hari ini melancarkan peraduan terbesar di seluruh negara setakat ini, memberi peluang kepada rakyat Malaysia untuk mencapai impian mereka dan memenangi “gaji untuk seumur hidup” menerusi Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup – hanya dengan membeli produk Nestlé bernilai RM15 dalam satu resit. 

Photo 1: Mr. Juan Aranols, Chief Executive Officer, Nestlé (Malaysia) Berhad presenting his welcoming address at the launch of Nestle's biggest nationwide contest to date.

Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup menawarkan peluang kepada dua pemenang bertuah untuk memenangi Hadiah Utama berupa ‘Gaji untuk Seumur Hidup’ sebanyak RM3,000 setiap bulan, dan peluang kepada 10 pemenang Hadiah Sagu Hati untuk memenangi ‘Gaji untuk Satu Tahun’ sebanyak RM3,000 setiap bulan. Hadiah wang tunai RM500 juga akan diberikan kepada 50 pemenang setiap minggu sepanjang tempoh peraduan selama 11 minggu. Ini menjadikan jumlah wang tunai untuk Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup melebihi RM4 juta, dan akan memberi manfaat kepada lebih 560 rakyat Malaysia. Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup akan berlangsung dari 14 Februari hingga 30 April 2020

 Photo 2: Mr. Juan Aranols officially launching Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup, where Malaysians stand a chance to win a 'Salary for Life' along with other exciting prizes.

Ketua Pegawai Eksekutif, Nestlé (Malaysia) Berhad, Encik Juan Aranols, berkata, “Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup merupakan cara kami mengucapkan terima kasih di atas sokongan yang ditunjukkan oleh rakyat Malaysia kepada Nestlé dan jenama-jenama Nestlé selama lebih 100 tahun, dengan memberi rakyat Malaysia peluang seumur hidup untuk memenuhi impian mereka. Peraduan ini adalah yang terbesar setakat ini di Malaysia dan kami memberikan peluang dengan semudah yang mungkin untuk pelanggan Nestlé memenangi “Gaji untuk Seumur Hidup” sebanyak RM3,000 – hanya dengan membeli produk Nestlé kegemaran mereka!”

 Photo 3: The Nestlé leadership team joining Mr. Juan Aranols [centre] to kick-off Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup, offering Malaysians the chance of a lifetime to win a 'Salary for Life'!

Hanya dengan membeli produk Nestlé yang terpilih bernilai sekurang-kurangnya RM15 dalam satu resit dan menjawab satu soalan mudah, pengguna layak untuk mengemukakan satu penyertaaan melalui pos atau Whatsapp. Pelanggan Nestlé boleh memilih untuk membeli lebih 300 produk daripada 25 jenama Nestlé, dan menghantar seberapa banyak penyertaaan yang diingini. Lebih banyak penyertaan yang dikemukakan, lebih tinggi peluang untuk menang! Pengguna juga boleh membeli satu set MILO MAKAN KOMBO di McDonald’s bernilai RM19.90 untuk menyertai peraduan ini. 

 Photo 4: From left to right: Local celebrities Hefny Sahad, Dayah Bakar, Sherry Alhadad, Fiza Sabjahan, Yasmin Hani and Nana Mahazan liven up the launch of Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup, together with Mr. Juan Aranols [centre].


Peruncit yang mengambil bahagian termasuk pasar mini utama, pasar raya, pasar raya hiper, kedai stesen minyak, kedai serbaneka dan juga platform e-dagang, termasuk Lazada dan Shopee, di seluruh Malaysia yang mengeluarkan resit rasmi sebagai bukti pembelian. Peruncit lain juga termasuk Qoo10, Lelong, Presto, Astro Go Shop, PGMall.

Untuk maklumat lanjut tentang Peraduan Nestlé Gaji Seumur Hidup dan butir-butir tentang cara untuk menyertai peraduan yang menawarkan peluang sekali seumur hidup ini, sila layari laman https://www.dearnestle.com.my/event-and-happening/peraduan-gaji-seumur-hidup

9 comments:

 1. wah semua orang harus join ni ^_^

  ReplyDelete
 2. Baru je baca Harian Metro nampak iklan ni.
  Penyertaan mudah je.

  ReplyDelete
 3. Hebat ganjarannya. Jom join SA :)

  ReplyDelete
 4. wah serunuk kak dapat gaji cuma cuma seumur hidup..

  ReplyDelete
 5. Jom kak join. Mana tahu ada rezeki kiga kan

  ReplyDelete
  Replies
  1. ARTIKEL YANG MENARIK DAN MUDAH DIPAHAMI.

   OWH IYA,JANGAN LUPA MAMPIR YA DI BLOG SAYA

   https://www.awalssh.my.id/

   Awalssh.my.id adalah media informasi tips trik seputar teknologi,desain,aplikasi,internet,SEO,Blogger berbagai cara berkaitan dengan teknologi informasi.

   TERSEDIA JUGA LOH TEMPLATE PREMIUM GRATIS YANG BISA ANDA NIKMATI...

   SEE YOU,SALAM BLOGGER

   Delete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah