Tuesday, February 11, 2020

Last Day Boss..

Hi korang...



Sedih ke SA? Giler tak sedih...of course la SA sedih boss dah retire...lepas ni tak tau la SA jaga sapa plak..belum ada arahan terbaru...so semalam boss SA dah last day dh...ikutkan last day dia hari ni..tapi dia nak settlekan everything on Monday...SA sedikit rasa sedih la sebab SA baru je jaga boss SA ni lepas secretary lama berhenti. SA start jaga Pn Rus dari June 2019 sampai la semalam...8 bulan SA jaga dia dan banyak benda yang SA belajar. Apa yang SA nak cakap, dia antara boss yang best..tak cerewet dan senang bekerja dengan Pn Rus.

Jom tengok gambar- gambar last day Pn Rus, walau tak cukup corumn sebab yang lain- lain ada meeting...tapi jadi la kami wakil satu department.






Last selfie with my boss


Last touch access card


Bye Pn Rus...


Hari ni plak birthday Pn Rus...

SA dah wish dia dah pagi- pagi tadi...sedih skit la..nasib baik la SA tak nangis...SA jaga Pn Rus 8 bulan..dia dah kerja kat sini almost 25 tahun...satu jangkamasa yang panjang kan..Congratulation on your retirement. Thanks for all the great memories. Your contributions to the company will never be forgotten. Happy retirement!we love you....

10 comments:

  1. Menutup kisah dengan suasana menyenangkan dan bahagia. Happy retirement Boz :-)

    ReplyDelete
  2. Harap2 sapa yg gantikan tempatnya sebaik beliau..

    ReplyDelete
  3. Berpisah memang sedih. Mesti akan ingat kenangan bersama box.

    ReplyDelete
  4. sedih bila boss yang baik, yang ngam dengan kita nak pencen kan

    ReplyDelete
  5. pasti terasa cepatnya masa berlalu kan...

    ReplyDelete
  6. kalau boss yg baik takde memang terasa sedih. kalau yg suka meroyan nak gi bulan depan, bulan ni kita dah bersorak dalam hati kan.

    ReplyDelete
  7. 25 tahun? mesti dh 50 tahun usia boss tuu.. nmpk maseh muda :p

    ReplyDelete
  8. Bila bos kesayangan last day memnag akan rasa sedihkan kak.

    ReplyDelete
  9. Selamat bersara dan selamat hari jadi ke-60 pn boss

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah