Thursday, February 6, 2020

Bekal Nasi Goreng Sardin Telur Mata..

Hi korang...

Ya allah penatnyaaaaaaa...siyes SA penat giler hari ni handle farewell untuk boss SA...sebab tu senyap jer blog ni takde entry terbaru..mana tak penatnya..malam tadi bantai baca novel sampai kul 12am..siap ngan pakej nangis- nangis lagi...sedih giler last part citer tu...nanti SA letak sinopsis citer yang SA abiskan tu eh...esok lusa la...hahaha..tengah penat giler ni..alhamdulillah semua settle dah...lepas ni entah sape plak yang buat farewell, part SA dah settle..harap- harap lepas ni takde la farewell pape lagi...sedih la...lepas sorang- sorang left the company...

So hari ni SA nak citer kisah semalam...SA sempat bawa bekal nasi goreng sardin ke office..siap package boleh housemate SA bawak bekal lagi...


Nasi goreng sardin...up sebiji telur mata..terpecah plak kuningnya tu...ciss....


Makan ngan Sambal hitam pahang Kayu Tiga...ini sambal yang pedas giler...Larva apa ntah...pedas2 pun sedap..


Rupa paras orang yang dah sihat..cuma ada masalah platelet tinggi je..

Nanti SA sembang2 lain la ye...

Penat sangat la..tengah kumpulkan gambar dari kengkawan..nanti last Pn Rus datang on Monday...alaaaa...baru ingat nak cuti...tak jadi la cuti nampaknya...lepas2 tu nanti la...mentang- mentang ada Replacement leave 2 hari kan...hahaha...nak cuti rehat lebih skit...



17 comments:

  1. Sedapnya.. Terus rasa nak masak nasi goreng sardin juga.. wargh.. perut lapar..

    ReplyDelete
  2. sodap tu menu...dugaan org puasa ni hehe

    ReplyDelete
  3. Nasi goreng sardin telur mata.. Sedap uit.. Makan ni hari hari pun tak apa

    ReplyDelete
  4. Suka nasi goreng.
    Rehatkan diri.

    ReplyDelete
  5. telur mata tu yg menggoda pandangan ^_^

    ReplyDelete
  6. sedapnya nasi goreng tu..sjak dah tak kerja ni..lama xbwk bkal..hihi

    ReplyDelete
  7. Nasi goreng menu yang susah nak tolak..hehehe.

    ReplyDelete
  8. Sedapnya SA.. memang sedap sambal tu kan..

    ReplyDelete
  9. ri tu jdt blogger faizah amir pun buat nasi goreng sardin, ri ni kak SA lak..maksudnya nak kena buat jugak ke ni? hahaha

    ReplyDelete
  10. saya pulak dah lama tak masak untuk bawak bekal ke ofis.. penyakit M dah mai dah..hehe

    ReplyDelete
  11. Nasi Goreng Sardin sedap tu... Makan pulak dengan sambal pedas mcm tu.. Pergghhh...marbellleess

    ReplyDelete
  12. Puas hati, kan? Masak sendiri makan sendiri dan boleh juga dikongsi. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  13. feveret tuuu nasi goreng sardin..

    ReplyDelete
  14. Ni betul2 buat Saya ngen es di malam Hari ni

    ReplyDelete
  15. moga SA sihat walafiat ye.
    jaga kesihatan.

    sgt best bekal SA ni.
    telur mata dgn nasi goreng = pefect match.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah