Saturday, February 1, 2020

Indahnya Pemandangan...

Hi korang....

Selamat Hari Wilayah....alaaa cuti jatuh hari Sabtu plak kan..tapi ada je company yg cuti semalam ye tak? tapi opis SA bagi replacement leave dan boleh amik cuti bila-bila..next week pun sama tau...Thaipusam jatuh pada hari Sabtu...so dapat lagi replacement..kalau amik cuti tak payah dh guna annual leave, boleh guna replacement je...

Buka je pintu pagi ni terus dihidangkan dengan pemandangan indah ni ha....bau kambing bakar ni semerbak masuk ke dalam rumah..buat hati x keruan ni...sedapnya..jiran depan buat kenduri Akikah, siap pesan tak payah masak tengahri kat rumah...makan kat rumah diorang je ..pas tu Dida pun sampai...bagi tau Pak Ngah balik nanti kejap lagi...hahaha....tak tau la nak masak ke tak ni...




Seksi kan kambing tu....

Diorang tengah sibuk-sibuk masak tu..SA tunjuk muka je...nak tolong jugak tapi depa dah siap semuanya..di suruh datang makan tengahari je kang...lagipun dh ramai kat rumah diorang...malam td masa sampai rumah SA dh lepak kejap jumpa diorang..borak-borak kejap...dah start akikah kang SA pi la sana...

20 comments:

  1. Wah, sedap tu kambing panggang....

    ReplyDelete
  2. Rezeki makan lagi. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. Bagus dapat jiran baik hari suruh datang makan.

    ReplyDelete
  4. waaahhh rezeki tu kak kalo dapat makan kambing golek...nyum nyummmm...ajak pak ngah sekali makan..hahahaha

    ReplyDelete
  5. ehehe ini permandangan indah penuh nikmat ni..
    dappppp hehe..

    ReplyDelete
  6. kambng bakar...sedap nih, mmg buat hati tak keruan..

    ReplyDelete
  7. Rezeki jgn ditolak..tu untungnya berbuat baik sesama jiran..

    ReplyDelete
  8. Mak aii tergolek dok kambing bakar tu, mesti harum baunya kan...kalau dah jiran pesan macamtu,apalagi, rezeki jangan di tolak kan hehehe

    ReplyDelete
  9. mmg indah sgt tgk kmbing tu..hihi..rezeki jgn ditolak yer kak..hihi

    ReplyDelete
  10. Sedapnya kambing...wah bestlah kak cuti dpt replace

    ReplyDelete
  11. kalau bakar kambing ni, wak suka cari tulang dia

    ReplyDelete
  12. Kambennn sedapnya. Untung Ada replacement leave tu kak

    ReplyDelete
  13. Wargh!! Kambing tu menggoda sangat..

    ReplyDelete
  14. Pemandangan indah sangat tu kambing golek.. Hehe.. Sedapnyerrr lahaaiii

    ReplyDelete
  15. sedap nyer !!!
    terkenangkan yg Ijat lom lagi settle sekor lagi akikah kambing.
    sedap plak kambing golek gitu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah