Tuesday, July 26, 2022

Al Fatihah Blogger El -Darwena


 

Assalamualaikum....

Pagi ni terkejut dengan berita perginya rakan blogger Penang yang agak rapat dan dah kenal bertahun-tahun sepanjang SA melibatkan diri dalam dunia blogging...pernah jumpa di program Sepetang Bersama Blogger dan selalu bertegur sapa dia FB dan IG...

Demi allah SA x tau Kak El menderita sakit Cancer...no wonder arwah dah jarang update di blog dan dah jarang ada di FB...tahu dia kurang sihat...cuma x tau Kak El cancer....

Berjurai air mata SA pagi ni...mood terus hilang je...ada 2-3 entry dalam draft SA x publish pun demi menghormati arwah...arwah telah selamat dikebumikan...

Salam takziah buat keluarga arwah.... innalillahiwainnailaihirojiun..semoga arwah Elly Fazlina Bt Zahid tenang di sana...selamat pulang ke negeri abadi Kak El..hilang sudah segala penderitaan Kak El...semoga anak-anak dan keluarga tabah fiatas kehilangan yang besar ini...

Al- Fatihah...


14 comments:

  1. Innalillahi wainna ilaihi rojiun. Sesungguhnya kita semua milik Allah SWT. Salam takziah SA.

    ReplyDelete
  2. Innalillahiwainnailaihirajiun.
    Moga rohnya tenang di sana, berkumpul dalam kalangan hamba-Nya yang beriman.

    ReplyDelete
  3. Innalillahiwainnailayhirojiuun.
    Takziah utk keluarganya.
    "Ya Allah, ampunilah blogger El Darwina, rahmatilah, bebaskanlah dan lepaskanlah dia. Dan muliakanlah tempat tinggalnya, luaskanlah dia. Dan muliakanlah tempat tinggalnya, luaskanlah jln masuknya, cucilah dia dgn air yg jernih lagi sejuk, dan bersihkanlah dia dari segala kesalahan bagaikan baju putih yg bersih dari kotoran, dan gantilah rumahnya dgn rumah yg lebih baik dpd yg ditinggalkannya, dan keluarga yg lebih baik, dari yg ditinggalkan, serta suami yg lebih baik dari yg ditinggalkannya pula. Masukkanlah dia ke dlm syurga, dan lindungilah dari siksanya kubur serta fitnah nya, dan dari siksa api neraka."

    Aamiin YRA.

    ReplyDelete
  4. Al Fatihah, moga Allah ampunkan segala dosanya, lapangkan kuburnya dan tabah seisi keluarga. Nampak caption gambar raya arwah ada hashtag pasal sakit pun tahan, sabar .. Mesti arwah tengah tahan sakit sangat tu..Allah

    ReplyDelete
  5. Salam takziah
    Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang2 yang beriman

    ReplyDelete
  6. Terkejut juga pg td ,tgk status kwn2 blogger...Xtau dia sakit....alfatihah utk arwah Elly Fazlina

    ReplyDelete
  7. Al-fatihah... semoga roh arwah dicucuri rahmat... aameenn... kalau x keberatan, boleh x share blog arwah kak SA?

    ReplyDelete
  8. Al fatihah..moga rohnya dicucuri rahmat & ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.... aamiin

    ReplyDelete
  9. takziah untuk keluarga kak El. Pernah nampak blog dia tapi tak lah kenal sangat orangnya. Be strong ye kak SA

    ReplyDelete
  10. Al fatihah buat arwah dan takziah buat keluarga arwah

    ReplyDelete
  11. innalillahiwainnailahirojiunnn...

    ammi tak pernah pulak baca blog arwah...mungkin tak perasan kot

    ReplyDelete
  12. Inalillahi wainailaihi rajiun
    Salam takziah untuk keluarga arwah. Semoga mereka tabah dan kuat.
    Saya pun terkejut dengan berita ni. Arwah Kak El rajin tinggalkan komen dan bertegur sapa.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah