Monday, July 25, 2022

Dark Chocolate Cranberries Cookies By The Daie Bakery


Assalamualaikum...

Ya allah....kenapa la mengantuk betul ni...serius SA mengantuk teruk...padahal malam tadi awal tido sebab lalok ubat batuk kan...dalam bas pun lantak tido sedar2 dah kat KL je...nasib masa sedar tu masih kat Jalan Istana. Dia macam auto sedar tau..haha...kalau tak maunya SA lelap sampai Pudu Raya and patah balik ke Seremban..ni tadi lepas makan tengahari SA mengantuk teruk lagi...rasa macam makan dadah plak...eh...macam pernah makan dadah je kan...nasi ganja la...heheheh...

Masa tengah mengantuk tu SA buat kopi...pas tu cari la apa yang patut yang boleh dimakan..sekali ada la cookies ni ha....nampak menarik...dan memang menarik..sedap...cukup rasa..cukup segalanya...dan yang penting cukup menepati citarasa...dark chocolate cranberries, cookies ni ada dark chocolate, ada empingan corn flakes dan ada kepingan cranberries...cookies ni dari  The Daie Bakery dan si Shikin yang bawak..dari hamper family dia dapat masa raya haji lepas...ada banyak lagi la makanan tapi hati ni tertarik kat cookies ni je....



Ada ig kat situ kalau korang nak rujuk...dan ada no hp sekali...


Sedap...seriusly sedap....


SA sorang jer habis 4 ketul...kena stop...x leh la teruskan kang...x pasal- pasal jer...

 
Sedap la kat tekak SA....tapi feedback orang lain pun cakap sedap...crunchy...ada dark choc, cranberries slices dan empingan corn flakes.

Cookies ni tak manis dan seimbang rasanya..memang sedap la...eh ni bukan entry review berbayar je...saje je SA bagi tau cookies ni sedap..pas tu saje nak share kot2 korang nak carik...bleh la contact IG otang yang jual ni...


12 comments:

  1. Betul betul baked with love. Suka juga cookies macam ni. Okay sangat kalau tak manis tu. Kalau sedap mesti makan tak reti nak stop.hehehe...

    ReplyDelete
  2. Tengok gambar pun dah melting.

    ReplyDelete
  3. Memang kena rehat sungguh-sungguh ni SA. Puas tidur, datang semula tenaga.

    ReplyDelete
  4. tgk gambar pun dah tahu sedap kak..terliur la plk..:)

    ReplyDelete
  5. Bergulung lidah wak nak mengeja tajuk aje

    ReplyDelete
  6. Rasa macam cair ja lalu kat lidah...hirup pula kopi panas...memang layan ni tambah kalau hujan

    ReplyDelete
  7. suka benda2 yg ada dark choc ni...

    ReplyDelete
  8. kombinasi dark choc dgn cranberry confirm sedap ni

    ReplyDelete
  9. Eh, memang tengok pun dah tau sedap ni. Mesti chewy2 & choc cair di mulut.

    ReplyDelete
  10. tengok pun dah nampak sedap hehe

    ReplyDelete
  11. Apasal la kat sini takde jual biskut macam ni. :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah