Tuesday, July 5, 2022

Terima Kasih FRGB...

Assalamualaikum...

Hi korang...

See betul- betul SA terlupa nak share satu lagi pemberian kawan SA..Dia x nak SA mention siapa dia dan biar kekal rahsia gitu. So menghormati permintaan cukup la SA panggil dia sebagai FRGB...you know who you are...SA share kat FB aje rupanya...x share kat blog..Petang masa SA baru admitted tu dia terbaca kat FB SA meroyan x dapat minum kopi...tangan dah pasang branula dan machine so SA x leh nak merayau...So dia datang hantarkan pack instant coffee, roti, biskut dan jugak sekotak Ferrero Rocher...aduhai...terkedu SA...tak sangka SA dikelilingi oleh mereka- mereka yang sangat baik...terima kasih yang tak terhingga....

Lepas tu buat apa lagi...kata nak test hp baru kan...SA buat la photoshoot skit...ngan muka pucat...tapi tanda terima kasih kan...









 
Terima kasih yang tidak terhingga buat kawan SA FRGB...Semoga allah balas segala kebaikkan kalian semua . Terima kasih atas doanya jugak....

12hb nanti SA akan follow up sekali lagi...kalau boleh nak mintak warded lagi la..sebab SA x rasa sembuh sepenuhnya...macam ada benda dalam badan ni yang buat SA rasa sakit sangat...bila batuk sakit kat bahagian rusuk dan belakang badan...memang rasa seksa sangat...tapi SA dah boleh tido macam biasa dah..sesekali la terbangun kalau batuk...Kali ni lama betul SA sakit...

6 comments:

  1. Ingatkan gambar farra fauzana tadi

    ReplyDelete
  2. Sweet nya ada kawan macam FRGB ni. SA dah buat full medical check up ke, just nak make sure takde penyakit yg serius. Semoga semua baik2 aje.

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh SA. Batuk ni memang mengganggu keharmonian hidup

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah dpt ye member bagi kopi

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...ramai yg sayang

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah