Thursday, July 14, 2022

Lepak Kupi- Kupi Di Oldtown White Coffee Seremban Prima

Assalamualaikum...

Hi korang...

Jumaat lepas..SA balik awal..dapat pelepasan awak balik kul 3.30pm...masa tu jugak Mak Pah dah kuat ward...so kami balik la beramai - ramai...Macam biasa SA naik train dan memang ramai la...masa tu ramai yang nak balik kampung nak raya haji kan...

Adik SA offer nak amik SA...SA plak rasa nak kupi2 time tu..so dia ajak la pi Seremban Prima yang dulu dikenali dengan Seremban Parade...then lepak lakami 3 beranak kat situ dalam sejam lebih...lama x lepak- lepak macam tu...hilang kejap rasa penat masa tu...SA ada jugak buat confessions dan berbincang sikit dengan adik SA tu...ada lah...blom bleh share lagi..tapi SA dah nampak la perjalanan tnentang hal tu..benda baik kan..insyaallah semua boleh terima keputusan SA...cuma sekarang doakan yang terbaik aje...

Jom tengok gambar



Buku menu diorang


SA pilih Steamed Bread


Peanut Butter & butter

 
Chocolate Pops Freezy pilihan Dida


OLDTOWN Teh Tarik Pilihan Mommy Dida


Hazelnut latte yg x rasa hazelnut nyer...macam tenggelam rasa ni pilihan SA...tp sedap gak la..


Ipoh Chicken Hor Fun pilihan Dida ngan mommynya


Kami order ni je mulanya


Add on plak half boiled egg tekak SA la nak ni...


Best sebab dia guna ayam kampung...x best sebab diaorang pecahkan...orang nak pecah sendiri


Kami the gegel...

Lepas tu kami pun balik la ke rumah macam biasa....

Seronok dapat jumpa Mak Pah...seminggu kot kami x jumpa dia...nak tengok pun x boleh kan...apatah lagi nak jaga...

Sesekali lepak seronok la...ada gak plan nak gegel day out jauh2 sikit..tapi tu la...kakak Dania kerja kan...tunggu dia berhenti bulan 11 nanti la...sebab dia nak masuk Kolej intake December...dalam masa sebulan tu nanti boleh la kami semua spend time together...mana tau nak pi staycation berdua dengan dia kan...nanti dah masuk belajar memang susah la nak kemana- mana....ye tak?

12 comments:

  1. Steamed bread, telur setengah masak... memang padu!

    ReplyDelete
  2. Dulu saya penggemar oldtown white coffee ..pastu jadikan 3 in 1 hazelnut oldtown white coffee sebagai penghangat pagi kat tempat kerja..
    Bau dia masa kita bancuh tu...ya ampun..harumm kopinya kan

    ReplyDelete
  3. wahh..tak sabau nak tau ttg 'hal tu'...saya doakan yg terbaik...

    ReplyDelete
  4. SA dah sihat ke? Wah dah lama tak ke OTWC. Paling suka roti kukus dgn kaya+butter kat situ.

    ReplyDelete
  5. Lepak sini memang layan juga. Chocolate Pops Freezy tu nampak menarik lah. Kid suka koay teow special kalau kat sini. heeee

    ReplyDelete
  6. Roti Steam tu memang favourite LeYa tu... Yummy!

    ReplyDelete
  7. syok2nya kopi1 gegirls only..:)

    ReplyDelete
  8. Lama tak makan di Oldtown.. Macam susah nak cari dekat dengan kawasan rumah Aini ni..
    Nak pi pun jauh

    ReplyDelete
  9. Bestnya makan-makan dengan keluarga macam ni.

    ReplyDelete
  10. nampak menariks semua menu pun...

    ReplyDelete
  11. Semoga Allah permudahkan segala perancangan dan urusan akak. Aaamiin...
    Best gak kupi² dengan family sambil menyembang. Spoil mood kalau yang diorder tak menepati citarasa.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah