Sunday, July 24, 2022

Bonding Time With Nur Tiara Safiyya

Assalamualaikum....

Masih kisah mamalong dan Tiya....pagi ni Tiya nampak mamalong pegang handphone terus datang and terjah...huiii...x leh tahan dia langgar muscle yang sakit...tapi mamalong relaks je walau sakit giler...pas tu tiba-tiba dia nak amik gambar...maka jadi la gambar kami berdua ni....dua-dua dh mandi ye...tapi pagi-pagi kan...sebab tu nampak macam orang bangun tido.. hehehehe....





Lepas tu kami main sikat-sikat rambut...seronok dia sikat rambut mamalong yang panjang...rambut ni kalau panjang confirm akan gugur banyak giler ..stress dibuatnya ...

Tiya amik sikat and sikat rambut mamalong..alowly lepas tu borak-borak la ngan dia...dia ni suka part  cantik-cantik princess2 ni ...jangan la rampas gelaran princess elsa tu dari dia...moncong panjang berjela kang...so kena la mengalah...but knowing mamalong memang akan mengusik dia la..dh merajuk kang baru pujuk balik..haha....


Hanya Berkongsi
SA 24072022

6 comments:

  1. Comelnya diaaaa.. Hi Tiya, Princess Elsa! Hehe.. Besar nanti memang cantik nih orgnya .

    ReplyDelete
  2. macam iras muka akak pun ada ni..

    ReplyDelete
  3. bdk perempuan mmg tak sah tak suka princess2 ni, heheee.. layan kan je lah kan.

    ReplyDelete
  4. Samalah si bongsu saya tu haha

    ReplyDelete
  5. seronoknya main dgn anak sedar.. comel sgt si princess ni

    ReplyDelete
  6. alolo..comelnya dia..dahla comel..rajin plk tu..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah