Sunday, July 17, 2022

Hot Chocolate & Tuna Sandwich Gloria Jeans Coffee

Assalamualaikum...

Hi korang...

Watpe tu....SA hari ni memang betul2 la buang tebiat...dah pukul 9 lebih x bangun lagi...batuk teruk..SA lalok ubat batuk...berapa banyak dadah dalam badan SA ni pun SA x tau la....hari2 dok top up ubat dalam badan...entah bila la nak elok SA x tau la...macam-macam cara buat dah ni...moden dah..traditional  remedy  dah...pun x nampak jalan elok lagi...mengalahkan orang kena post covid padahal x pernah kena lagi...mintak jauh la...batuk ni pun dah rasa nak tercabut nyawa dah....

Ni gambar masa pi check up hari tu...12hb...lupa nak buat post....lepas register kat klinik Dato' Marina, SA lepak la sensorang kat Gloria Jeans bawah tu..lepak lama sebab tau klinik ramai orang...nurse pun x cakap giliran SA kul bape untuk SA bajet time...order la Hot Chocolate dan Tuna sandwich...tapi Barista yang SA suka tu xde plak...dapat la Hot Chocolate  yang x berapa menarik..corak xde apa pun xde...takpe la...kakak is okey...

Jom la tengok gambar..



Gambar notmal camera


Gambar potrait..


Tuna sandwich...


Dapat hadiah gula2 ni ha dari Dato' Marina..

 

Nak masuk ward lagi tapi ward penuh...dah buat Xray  paru-paru elok clear..cuma kuman degil area Trakea yg x ok...so repeat ubat cair kahak lagi yg SA memang x suka..ubat batuk dpt ubat batuk untuk budak tp kena amik portion dewasa..x membantu pun ubat batuk tu...pas tu dapat la inhaler Symbicort tu....

Ada orang DM....

Katanya...sekarang nampak macam happy je...macam tengah bahagia je...muka nampak bersinar-sinar...ada pape ke...?
Allahu..ada yang perasan ke....hahahhaa....aduhai...ada la skit...alhamdulillah SA tengah berbunga-bunga ni...ada someone dalam hati...korang doakan ye...SA x nak la citer banyak-banyak...benda baru lagi kan..takut x menjadi...dah bermacam dugaan SA hadapi...tunggu la nanti ada berita gembira SA share kat sini...SA janji...#blushing...insyaallah slowly kita ke arah seterusnya...ambik masa skit sebab Mak Pah x sihat...lepas selesai segalanya insyaallah settlekan bab SA plak....apa yg boleh SA bagi tau...yes..SA in a relationship with someone....awwwww.....



11 comments:

  1. awww.... tumpang happy dengan berita itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😊😊😊 doakan untuk SA ye...

      Delete
  2. Semoga yang mula berbunga2 tu menjadi buah yang manis

    ReplyDelete
  3. Wowwww, sweet news tu, SA. Kita doakan korang dapat sampai ke langkah yang seterusnya.

    ReplyDelete
  4. auwwwww!!! clap! clap! aminnnn!!

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..moga Allah permudahkan urusan akak..aamiin

    ReplyDelete
  6. awww...at least kurang sikit sakit tu bila ada pemberi kebahagiaan. semoga semuanya baik-baik aje dan lekas sembuh

    ReplyDelete
  7. gws SA, dana ni pun belum sihat sepenuhnya tunggu msa utk operate lagi ni... huhuhu
    Moga dipermudahkan urusan bahagia akak...

    ReplyDelete
  8. Auwww happy for you KakSA..
    Semoga berbahagia sampai bila-bila..
    Take care..

    ReplyDelete
  9. wow...moga yg baik2 utk kak SA & moga semuanya dipemudahkan...aamiin...

    ReplyDelete
  10. Design atas tak menarik takpa. Asal sedap coklat panas tu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah