Tuesday, July 5, 2022

Terima Kasih Kwan- Kawan STAD

Assalamualaikum...

Ingatkan ada SA share pasal ni...takde rupanya...masa nak delete gambar- gambar dalam hp ternampak gambar- gambar ni...SA ni dah jadi pelupa sangat plak dah..dah macam Nabila Huda.ehhh..hahahaha...apapun SA nak ucapkan jutaan terima kasih kat kawan- kawan sekolah SA, Kawan- kawan STAD yang hantar kan fruit basket ni...

Yang hantar pun kawan sekolah jugak yang buat bisnes surprise2 delivery ni...masa dia sampai kat ward bagi salam tu SA duk pandang dia..SA tanya siapa erk...ah sudah....lepas tu dia bagi tau la dia kawan sekolah jugak cuma lain kelas...pas tu dia rakan video...dah panjang SA cakapa lepas tu dia nak balik...dia patah balik..dia kata dia lupa nak on video...hahahaha....terus buat lagi sekali...sabar jer la...



Thanks kawan- kawan...appreciated sangat- sangat


Bila sakit tengok bunga memang sejuk je hati kan


SA suka fruit basket...rajin je SA makan buah...cuba sendiri yang beli..nak kupas pun malas


Last but not least...terima kasih 

 

Update Mak Pah..
Patut hari ni Mak Pah dah boleh discharged. Tapi dia hampir kena serangan jantung lagi sekali tadi..oksigen drop tapi lepas tu ok semula..Tak tenang plak kita dibuatnya...Nasib Lisa ada kat sana tolong tengok sebab dia staff..Dah la ward Isolation tu takleh orang jaga...SA nak jaga pun mungkin x dapat sebab SA ni batuk serta selsema...confirm x boleh punya...hari tu kat emergency pun SA x leh dekat...

Ya allah permudahkan lah buat Mak...

5 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah