Thursday, July 21, 2022

Nasi Goreng Kampung Telur Mata

Assalamualaikum..

Hi korang...

Lambat SA makan hari ni..dari pagi SA sibuk call bank...sibuk buat macam- macam...call bank sebab nak tukar no hp...jenuh lah...banyak la kerja nak kena buat..nak inform semua yang official la...untuk loan dan segala la...kenapa SA tukar no? tak yah la SA share kat sini...maknanya jodoh SA ngan no 012 SA tu tak panjang la...lama kot SA guna no tu...so SA dah tukar no baru...kepada kawan- kawan blogger yang ada no SA tu...korang maybe dapat notification...so boleh la save no SA yang baru ye...hehehe...

SA sejak x sihat ni memang selera makan meragam...so xde la start bawak bekal lagi...beli je la..itupun ada yang kena ngan sleera ada yang beli setakat syarat makan aje..selalunya makan roti or sandwich je la...

Hari ni SA lapar nasi..so SA order nasi goreng kampung




Bukti SA makan nasi goreng...ada orang tak percaya SA makan nasi hari ni...


Sedap as usual..

Bali kat kedai biasa kat foodcourt bawah office ni...nasib x ramai orang dan x berapa banyak order..dah kena paksa baru sibuk nak cari makanan...sebenarnya SA x rasa nak makan...tapi ntah tetiba terbau makanan orang lain buat SA lapar...lapar yang tahap gigil tau...hahahah...kalau tetap buat tak tau confirm gastrik plak datang balik...

Sekarang SA dah kenyang...bila kenyang mata pun dah kuyu...haih....

Nasib 1/2 jam lagi nak balik dah....


8 comments:

  1. Nak nasi goreng USA, air milo ais ikat tepi.

    ReplyDelete
  2. Jaga kesihatan SA, waktu makan jaga tau nanti kena gastrik

    ReplyDelete
  3. xselera pun kna makan jgk kak..takut penyakit lain lak datang..:)

    ReplyDelete
  4. Sedapnya nasi goreng kampung...makan untuk bie tak?

    ReplyDelete
  5. Nasi goreng kg wajib ada telur
    kann.sedapp

    ReplyDelete
  6. saya kan kak.....nak cuba stop makan nasik untuk beberapa minggu kunun...tapi ni tadi baru je dinner nasi, makan ikan pekasam, kentang dengan ikan bilis goreng, ulam raja dengan pudina bersama sambal belacan...adussss! bertambah nasik! esok la start diet nasik 😆

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah