Wednesday, July 27, 2022

Medical Follow Up 26 Julai 2022

Assalamualaikum...

Hi korang

Semalam SA pi follow up macam biasa..every 2 weeks..alhamdulillah..batuk dah kurang..cuma SA punya muscle strain je yang masih blom berkurang..Now SA on steroid untuk 7 hari. Steroid tu untuk membantu memulihkan keradangan...so next follow up will be on 16th August. Tapi SA ada satu lagi follow up yang 3 bulan sekali untuk masalah platelet tu..x tau la if SA boleh atau x sekalikan follow up tu ke 16hb. Macam jenuh je pulak kan asyik nak pi follow up every week. Tak pasal- pasal bising plak orang nanti..

Semalam SA lewat sikit masuk bilik Dato' Marina. Sebab ramai sangat patient...lepas tu ada emergency case plak lagi....lepas jer SA register SA di suruh pergi sarapan dulu...macam biasa la SA lepak kat Gloria Jeans. Pesan la hot choc dan marble cheesecake.lepak la situ sorang- sorang....haha.

Jom la tengok gambar...



Muka happy la konon sebab dapat lepak pekena Hot Choc dan Cheesecake


Masa SA masuk xde orang tau...bila SA dah 5 minit kat situ makin lama makin ramai plak orang masuk


Marble cheesecake katanya...SA rasa macam blueberry....



Hot Choc


Minah hot...eh...hahaha....muka happy la ni dah dapat idaman hati


One more snap for kesayangan....eh...hahahaha





 

Amik gambar dalam lift adalah satu kewajipan kalau pi KPJ Seremban...

SA x suka makan steroid sebab nanti akan naikkan selera makan...lepas tu SA akan sedikit gemuk...bila sedikit gemuk SA akan ada masalah pemakaian...hahaha...baju- baju jadi mengecik...tapi steroid ni untuk 7 hari je...harap- harap takde effect apa la nanti...

5 comments:

  1. Semoga diberi kesembuhan seperti sedia kala.

    ReplyDelete
  2. Moga semuanya baik-baik saja ye SA.

    ReplyDelete
  3. Aini duk tengok baju KakSA je..hahaha cantikk...

    ReplyDelete
  4. makan steroid baju jadi kecik ye? ooooo gitu...baru tau.
    selama ni ingat ammi yg put on weight...baju tu yg shrink rupanya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah