Wednesday, September 14, 2016

Beauty Box Giveaway By Sally Samsaiman

Hi korang...

Alahai rasanya dh lama x join mana2 GA..ni terpanggil join nak cuba nasib..mana tau ada rezeki menang beauty box kan..
Salah satu barang mekap yg aku suka selain lipstick adalah eyeliner..sebab apa aku ni jenis pentingkan bahagian mata..kalau xde calitan eyeliner rasa macam tak lengkap..kalau x pakai maskara takpe jangan takde eyeliner...nak tgok muka kita bermaya ke tak..tengok mata..tak percaya? Apa kata korang try....
Next wishlist aku nak sgt beli foundation yg betul2 bagus..nak rasa impact yg smooth macam retis2 selalu guna...bukan apa aku x expert bab mekap ni...

Klik Sini untuk Join

Cara-caranya mudah je...

Syarat-syaratnya:
1. Follow blog
www.sallysamsaiman.com

2. Follow Instagram 
@sallysamsaiman

3. Like Fanpage
sallysamsaiman.com

4. Pergi kemana-mana entri dalam blog Sally, tinggalkan komen yang ikhlas (min 3 entri) 

5. Buat satu entry bertajuk Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

6. Letakkan banner segmen dan link kan ke entry ini.
 
7.  Dalam entri, ceritakan satu produk yang korang pakai/suka/wishlist (min 20 patah perkataan)
 
8. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. 
Mula - 13/9/2016 | Tamat - 26/9/2016

11 comments:

  1. Kita cadangkan SA pakai bedak CC The Face Shop. Tak terasa pakainya. Blend beautiful gitu. Kalau dah beli kat situ jangan lupa join as member. Free je sign up.

    ReplyDelete
  2. hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Menarik! Nak join gak lah.. Btw, goodluck sis! ^_^

    ReplyDelete
  4. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Ada rezeki tak ke mana. Moga berjaya.. ;)

    ReplyDelete
  8. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah