Monday, September 19, 2016

Ragam Anak Anak Dara Suriaamanda

Hi korang..

Macam ni rasanya bila ada anak ramai...bawak diorang berempat ni pi shopping mall Ahad lepas...ya allah..betapa susahnya nak handle..yang si kecik ngan yang si besar tu ok lagi...si kembar tu ha...subhanallah..aku boleh naik darah tinggi...tapi tu la..budak2 kan...kalau tak lasak bukan budak la namo eh...
Sempat snap pic diorang berempat dalam fitting room sambil tunggu mummy Qhaira cuba baju..haih macam- macam ragam and pesen bergambar diorang ni...jom la korang tgok gambar diorang tu...




alahai Qhaira...tomey jer buat gaya cenggitu...

tengok la tu...macam mana mama ni tak geram...

Sesekali memang kena bawak diorang ni keluar..takde la terkurung jer kat rumah kan..walau zaman sekarang bahaya ada di mana- mana...tetap bawak jugak keluar tetapi kena extra carefull dan ada extra adult sekali..kalau tak sure takleh nak manage.. 4 orang ni cukup buat dunia terbalik...semua ada angin semua ada karakter masing- masing..especially si kembar tu....

Lama dah tak update citer pasal diorang...kakak Dania plak tengah lega lepas UPSR...ramaitak percaya dia baru 12 tahun..hehehe...tinggu ikut ayahnya la tuh...kalau pi tengok wayang pun dah lepas dahwalau umur tak cukup...

Walau apapun diorang ni semua penghibur kami, harta dunia akhirat kami....

Mama loves u so much....

8 comments:

  1. besar2 dah semuanye tu.. haha. ha upsr? mcm bukan upsr je..

    ReplyDelete
  2. Besarrr dah anak dara akak...sama cantik mcm mama dia

    ReplyDelete
  3. Meriah ada anak dara ramai.. Jadi geng mama besar esok..^_^

    ReplyDelete
  4. Ai geram hokey tengok deme semua.. membesar depan mata tapi masih tak dapat berjumpa.. huhuhu..
    InsyaAllah.. satu hari nanti mesti dapat jumpa.

    ReplyDelete
  5. amboi qhaira..kemain posingnya haaa..comel sungguh budak tu..geram nk cubit..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah