Thursday, September 22, 2016

Hadiah Top Komentator September 2016

Masker Safi Rania Gold & Masker Safi White Trilogy Hadiah Top Komentator September 2016

Hi korang,
Okeh untuk hadiah Top Komentator September 2016 aku nak bagi 5 keping masker tu kat pemenang bertuah...korang nak tak...kalau nak...dari sekarang boleh la korang komen bertubi2 blog aku ni...bukan untuk entry September aje tau..kalau nak komen entry bulan- bulan yang lepas pun boleh...

Masker Safi Rania Gold

Masker Safi Balqis

Puas aku fikir nak bagi hadiah apa untuk September...so tgok dalam koleksi ada Masker ni...aku plak jenis yang jarang guna masker...so aku bermurah hati nak jadikan hadiah Top Komentator  September 2016.Eh...semua masker tu untuk sorang pemenang? Yea....semua masker diatas utkuk seorang sahaja pemenang....
Untuk korang yang baru je mengenali atau follow blog aku...pertandingan top komentator ni adalah tanda aku menghargai followers aku..korang yang paling top komen entry kat blog aku akan dinobatkan sebagai pemenang...
Macam mana nak check...korang bleh tgok widget top komentator kat sidebar aku tu...tgok ada tak nama korang tersenarai...

Selamat mencuba...kita tengok siapa yang kena....

27 comments:

  1. Saya ucap tahniahlah in advance untuk pemenang top komentar Sept nanti walaupun belum ada pemenang. Ni kira dari bekas pemenanglah ^_^

    Saya tak dapatlah nak join kotnya kerana style blogwalking dulu tak dapat dah nak dipraktikkan sekarang ni. Sobsobsob!

    ReplyDelete
  2. Wah! Saya kak Diamond suma masker2 ni.. Sejak beranak kecik tak dan dah nak membelai wajah.. Kalau menang ni best gak.. Baiklah.. Nak komen banyak2.. Moga murah rejeki mak anak kecik ni.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Assalamulaikum.. hai salam kenalan.. baru singgah sini hihihihi

    ReplyDelete
  4. Hehe bestnyaa. Ni nak mencuba nasib juga ni

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak dapat hadiah dekat sini.. hehehe.. boleh cuba ni.. ;)

    ReplyDelete
  6. Menarik Dan tertarik.... Sdn mencuba nasib.. Hihi

    ReplyDelete
  7. Pernh try s afi best..
    Maaflah sy pun dh jd blogger sendu..
    Ada free, br bolh komen2..
    Kalau tak bc sekali harung je

    ReplyDelete
  8. baik hati sesangat suriaamanda nak bagi nie

    ReplyDelete
  9. Tak pernah pkai masker safi ni. Dulu pnh pkai krimnya. Cuma skrng dh stop sbb rsa mcm xserasi pula lma2..

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat yang trpilih untuk top komentar september di blog kak SA. ☺
    Entry blog kak SA menarik, simple dan santai. Tentu ramai yang suka singah datang mengomen.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah