Thursday, September 22, 2016

ECOWELL ORGANIC COSMETICS | ECOWELL MAKE-UP CLEANSER MILK

Organic Olive Oil Make Up Cleanser Milk Membersih, Melembapkan dan Menyuburkn Kulit.

Hi korang,

Bagaimana korang membersihkan mekap di muka? Adakah terus menggunakan pembersih muka? haa...salah yer kawan- kawan...sebelum cuci muka kita di galakkan untuk membersihkan mekap terdahulu agar kulit kita tampil bersih dari segala kekokotoran mekan..Untuk itu Ecowell Make-Up Cleanser Milk berkesan membuang kesan make-up dan juga tanpa menyumbat liang sambil melindungi kelembapan penting kulit. Ia melembut dan menyegarkan semula kulit meninggalkan rasa lembut dan segar.

Sejak mengenali produk Ecowell ni aku dah rajin gunakan Ecowell Cleanser Milk ni di wajah sebelum mencuci muka dengan pembersih muka Ecowell. Bukan apa..Make up yang kita gunakan kadang- kadang menjadi punci liang- liang roma kita tersumbat..sebab tu perlu dibersihkan dengan teliti...ini untuk mengekalakan kebersihan dan mengelakkan kekotoran kekal bertakhta di wajah...

Jom baca tentang kehebatan Ecowell Make- Up Cleanser Milk ni....


Fungsi Ecowell Make- Up Cleaner Milk

  1. Berkesan membuang kesan mekap
  2. Pembersih
  3. Pelembap
  4. Memelihara
  5. Tanpa menyumbat liang roma
  6. Kelembapan penting Skin Protec ini
  7. Melembutkan
  8. Memulihkan kecergasan
  9. Menjadikan kulit lembut
  10. Kulit terasa segar
  11. Diiktiraf organik
  12. Sesuai untuk semua jenis kulit



                                   

                                     Kebaikkan Minyak zaitun organik

  1. Antioksidan anti-penuaan
  2. Vitamin E
  3. PolyphenolVs
  4. Phytosterols
  5. Mengembalikan kelancaran
  6. Menghalang UV dan bebas kerosakan radikal
  7. Melembapkan dan melindungi kulit.

Kebaikkan Vanilla Oil

  1. Antioksidan
  2. Mencegah dan membalikkan kerosakan kulit
  3. Melindungi kulit.
  4. Ciri-ciri antibakteria merawat jerawat
  5. Sumber yang baik B-vitamin seperti niasin, thiamin, Vitamin B6 dan asid Pantothenic yang menyuburkan dan mengekalkan kulit yang sihat.
  6. Anti-radang

Bagaimana menggunakannya :

Sapukan ke muka dengan pad kapas, kemudian perlahan-lahan lap ke arah luar. Untuk hasil yang optimum, sapukan sebelum mencuci muka dengan Ecowell Liquid Soap Face. 
Sesuai untuk semua jenis kulit.

Kandungan :

Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Olea Europaea Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Cocoglycerides, Olus Oil, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Phenethyl Alcohol, Xanthan Gum, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Glyceryl Oleate, Ethylhexylglycerin

Bagaimana untuk mendapatkannya :

Korang boleh beli dari rangkaian online di bawah atau terus walk in ke mana- mana farmasi atau mall berdekatan dengan korang








Selamat Mencuba!!!!

22 comments:

  1. Nory biasanya tanggalkan mekap guna wet tissue, pastu baru cuci muka mcm biasa...
    .
    Menarim jgak produk tu eh..

    ReplyDelete
  2. Cleansing milk sebenarnya mmg penting dlm rutin harian penjagaan muka. Tp selalu diskip...huhu

    ReplyDelete
  3. Bab melembapkan kulit tu kakak suka! Nnti abis pantang boleh la ajak Pak Diamond pusing2 cari ecowell.. ^_^

    ReplyDelete
  4. WoW! LeYa suka3x... Kat mane nak dapatkannye

    ReplyDelete
  5. Kulit oily masih perlukan pelembap ke, SA?

    ReplyDelete
  6. saya memang pengguna make up cleanser. Ecowell ini organik ye. menarik ni

    ReplyDelete
  7. Dkna dah lama tak guna cleanser sbb mekap nipis je.. Basuh muka ngan skinbar ephyra je..

    ReplyDelete
  8. Saya tak pakai make up.. eemm.. :(

    ReplyDelete
  9. Mmg byk produk cleanser kt pasaran kan. Kena pandai cari yg sesuai utk kulit kita. Good sharing sis...

    ReplyDelete
  10. wahhh..bersihkan mekap..kite pun basuh mekap pakai cleanser jugak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah