Thursday, September 8, 2016

Ecowell Organic Cosmetics | Face Tonic Organic Chamomile

Selepas proses mencuci muka, memang tak sah kalau tak guna Face Tonic atau dalam bahasa mudahnya Toner kerana ianya adalah salah satu produk asas untuk penjagaan wajah. Bertindak sebagai penyegar dan haruslah dipilih mengikut kesesuaian jenis kulit.Dengan ekstrak Chamomile Organik sesuai memperbaiki dan mencerahkan tona kulit anda. Selain membersihkan, mencerahkan dan melegakan kulit. Ecowell Face Tonic adalah penyegar wajah tindakan duo yang menghidrat dan melegakan semasa ia membuang kekotoran daripada kulit. Gabungan formula berfungsi untuk mencegah jerawat, keradangan sambil mengekalkan lapisan kelembapan semula jadi kulit dan menyeimbangkan PH balance pada kulit. Kulit anda akan berasa lembut dan licin tanpa kesan pengeringan berasaskan alkohol. Berfungsi dengan baik untuk kulit sensitif atau radang.


Face Tonic

Dalam usia 38 tahun aku perlukan produk yang boleh menganjalkan kulit serta anti penuaan dan Ecowell Organic Cosmetic adalah jawapannya...


Jom tengok ekstrak bahan semulajadi yang digunakan dalam kandungan Face Tonic Organic Chamomile


Organic Myrtle Water

  • Membersih secara mendalam
  • Membersih
  • Mencerahkan Tona Kulit
  • Mencegah jerawat


Chamomile Extract

  • Menenangkan kulit wajah
  • Mengurangkan keradangan
  • Menghilangkan sebum berlebihan
  • Menanggalkan sel sel kulit mati
  • Mencegah liang roma dari tersumbat
  • Melembutkan wajah
  • Tidak kering
  • Tidak merengsa
Cara penggunaan: Selepas mencuci muka dengan Ecowell Liquid Soap Facial, lembapkan pad kapas muka dengan Ecowell Facial Tonic dan tekapkan pada wajah,boleh juga terus spray pada wajah dan biarkan ianya meresap ke dalam kulit wajah untuk lembapan, elakkan bahagian mata.Untuk hasil yang terbaik, lengkapkan dengan Ecowell Ultra Pelembap Eco Bio Face Cream. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Bahan-bahan:

  • Aqua
  • Myrtus Communis Leaf Water
  • Glycerin
  • Chamomilla Recutita Extract
  • Phenethyl Alkohol 
  • Ethylhexylglycerin.

Kesemuanya dari  bahan semulajadi organik

Cubalah hari ini dan bukan hanya melihat tetapi rasa perbezaannya!

Apa yang membuatkan Ecowell berbeza dan jenama organik yang terkemuka di seluruh dunia?
Kerana bahan-bahan berasaskan Organic Certified Plant mempunyai kelebihan seperti berikut:

  • Dermatologi diuji.
  • ICEA-Bertauliah.
  • Tiada Bahan Kimia sintetik Memudaratkan.
  • Tiada Alergen Scents.
  • Tiada silikon.
  • Tiada Parabens.
  • Tiada SLS Dan SLES.
  • Tiada Agents Mewarna.
  • Tiada cecair parafin.
  • Tiada haiwan-Testing.
  • Tiada Petroleum-Based Chemicals.

Yang penting sekali produk ini diiktiraf  Halal oleh JAKIM Malaysia.

Pengesahan oleh Badan Pensijilan Turki.
Bahan-bahan organik yang mudah diserap dengan mendalam untuk menyuburkan kulit. Tidak ada cara yang lebih baik untuk menjaga kulit anda melainkan menggunakan produk organik sebagai bahan berasaskan alam semulajadi yg  mempunyai keberkesanan yang tertinggi dan product ini juga adalah yang paling selamat dan satu- satunya cara yang paling berkesan untuk menjaga kulit anda.

Bagaimana untuk mendapatkannya :

SiteGiant : http://www.nestore.biz/ecowell-anti-aging-facial-care-trial-set?manufacturer_id=25

Lazada : http://www.lazada.com.my/ecowell/?searchredirect=ecowell

Shopee : https://mall.shopee.com.my/item/?sid=7728479&iid=43432401

FaceBook : https://www.facebook.com/ecowellorganics/

Website : http://www.ecowell.net/

Mudah: http://www.lelong.com.my/merchant/naturalel.html

Selamat Mencuba

13 comments:

  1. Dalam seminggu-dua ni kakak asyik terbaca produk ecowell ini SA
    Tapi kakak tak pernah beli/cuba lagi. Nampak macam menarik pulak.

    ReplyDelete
  2. Salam pagi...
    pagi ini tinggalkan jejak...
    ada baca jugak produk nie...
    nieyl so far,masih lagi ikan erat dgn safi..
    dan supplement lain... :)

    ReplyDelete
  3. 1st time dengar brand Ecowell ni..

    ReplyDelete
  4. bahan2 organic ni mmg secure nak pakai kan
    rasa bahagia je muka kita hehe

    ReplyDelete
  5. Cam best je produk yg ni. Thanks share kak

    ReplyDelete
  6. 1st time dengar brand ni...
    tapi macam ok je tgk akak pakai

    ReplyDelete
  7. Macam menarik produk ni... tak pernah try lagi.. tapi organik memang saya suka!

    ReplyDelete
  8. Nampak macam bagus produk ni patut kak SA nampak sentiasa muda hihihihihi kita pulak nampak tua ni

    ReplyDelete
  9. Makin dibaca macam makin menarik la pulak produk ni..

    ReplyDelete
  10. Dah banyak kali dok banyak pasal produk ni cuma belum sampai tahap nak membelinya lagi.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah