Thursday, September 29, 2016

Tak Semena-Mena Tewas Akhirnya....

Takde angin..
Takde ribut..
Tiba-tiba badan seram sejuk dari opis smlm bawak ke malam..sendi2 semua sakit..tapi pagi tu sihat je sebenarnya...cuma ada la rasa macam tekak ada benda tersekat..tp just buat biasa je..buat je kerja..pakai cardigan sebab rasa ekon sejuk giler..balik je masa dalam keta dah bersin plak berpanjangan tak henti...pergi makan dulu...masa tu la rasa nak pitam..terus je pi klinik..merasa la di inject montot sebab x tahan sakit2 sendi..


Maka itu dengan rasminya aku diistiharkan Demam Viral dan Tonsilitis...tonsil sebelah kanan dh mula nak bengkak..tp aku x rasa sakit..masa cucuk montot plak x rasa jarum..tau2 dh sudah je...so ari ni aku MC..rehat dan kejap lg nak makan ubat..korang semua jangan nakal2..entry food review cuba aku settlekan secepat mungkin..

Sapa pencinta Italian food?

Nantikan review aku untuk LaFayette Cafe Uptown Damansara..

Stay tuned..


10 comments:

  1. Moga cepat baik SA..
    Bagi diri tu ok dulu baru review menu Italian tu ek.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. takpe kak... gws
    jgn lupe mkn ubat n rehat

    ReplyDelete
  3. banyaknya ubat..boleh kenyang dengan ubat je nih..hehehe

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh yer kak..take care..

    ReplyDelete
  5. Kalau nak dtng sakit ni kak, mmng blh je tiba2.. sy hritu blik umh mak, pening bau buah cempedak, smpai xleh tido mlm. Last2 termuntah2..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah