Monday, September 26, 2016

PNB Melancarkan Mawar Qaseh Double Storey House RM380,888.00

Double Storey House 20' x 70' - bermula dengan harga RM380, 888


Bagi sesiapa yang belum mempunyai kediaman sendiri, ini lah masanya untuk kita survey harga rumah, lokasi rumah dan pelbagai kemudahan yang di sediakan oleh pemaju.

Bagi mereka yang berminat, PNB Development Sdn Bhd telah melancarkan satu lagi produk mereka iaitu Double Storey House dengan keluasan 20' x 70' bertempat di Kota Seriemas, Nilai, Negeri Sembilan.

Produk ini di kenali dengan nama Mawar Qaseh.


Dan bersempena dengan pelancaran itu, satu majlis pelancaran akan di adakan esok bertempat di D'Streetmall, Kota Seriemas.

Antara artis yang akan menjayakan ialah Siti Nordiana, Hazama dan Sepahtu.

Ni ada pesanan dari Siti Nordiana.

video

Aturcara Majlis Pelancaran



Brochure Double Storey House




Pandangan dari Scale Model






Lokasi Majlis Pelancaran.


Bagi sesiapa yang tidak tahu tempat ini, follow sahaja maps di bawah ini:-



8 comments:

  1. Lawa rumah ni..insyaallah kalau ada rezeki lbh nt cr rmh bawa pula

    ReplyDelete
  2. Lawa rumah ni..insyaallah kalau ada rezeki lbh nt cr rmh bawa pula

    ReplyDelete
  3. Boleh tahan gak design rumah ni..

    ReplyDelete
  4. Cantik design rumah tu tapi sayang ai mampu tengok je.. :(

    ReplyDelete
  5. Cantiknyaaaa rumah.. mampu tgk je la..

    ReplyDelete
  6. wow..lawanya rumah..bila laaa dapat duduk rumah besar camni ehhh?hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah