Friday, September 30, 2016

Birthday Celebration Dania 12 yrs

Hi korang...
Hari ni aku bersiaran seperti biasa...lambat sikit publish post sebab bz sangat lepas MC semalam..bertimbun kerja atas meja..alhamdulillah demam dh kebah cuma lalok ubat aje..rasa drowsy sangat...risau nak jalan lebih2 .duk dendiam kat tempat...
Hari ni nak citer tentang simple birthday. celebration  untuk Dania..
Birthday dia 25 September...tp sambut 24 September sebab esoknya di sukan...

Jom tengok gambar...korang jangan heran sebab tiap kli sambut birthday yg 3 org tu memang over..org lain punya birthday pun diaorang punya birthday...


Cake blueberry


Hidang KFC je


Si kembar over..si Qhaira mcm confuse


Nyanyi2...x nyanyi x leh potong kek


Yeayy..tiup lilin


Setahun ntah berapa kali diorang bertiga ni potong kek


Ok kakak plak potong kek


Lepas tu sesi buka hadiah..satu je pun hadiah..


Yeay..kakak dapat bag...suka betul kakak..

Semoga membesar menjadi anak yang berguna..mama sayang kakak sangat2...


7 comments:

  1. yeay kakak dah besasr..dah jadi anak dara pun..moga jadi anak yang boleh buat mama bangga ye...

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir dania..suka dia

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday kakak Dania! Semoga membesar jadi anak yang berjasa kepada mama.. ^__^

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir dania..
    waa.. kek tu beli di mana tu? cantik pulak deko dia tu..

    ReplyDelete
  5. Happy belated besday dania.
    Bestnya adk2 3 orng tu. Memeriahkan suasana ye..

    ReplyDelete
  6. hehehe..lucu tengok gelagat si kecik..diorang pulak yang excited..hehehe...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah