Tuesday, July 25, 2017

Hadiah Birthday Dari AFBDotMy

Hi korang

Seperti yang korang sedia maklum Birthday SA yang ke 39 tahun pada 06.06.2017 yang lepas..haah dah lama lepas dah tapi hadiah baru nak update hari ni...sorry la AFBDotMy yang di sayangi..lambat beli hadiah hari tu...Ekceli diorang buat collection untuk birthday batch ahli2 yang terdahulu..dapat la hadiah birthday RM200++, SA tak tau nak beli apa...tapi SA pi Genting Premium Outlet cari la apa yang berkenan di hati...ya allah...semuanya berkenan ha...nasib baik gula2hati SA duk sedarkan SA kembali ke alam nyata..hahahaha...kalau tak banyak benda yang SA sambar dah...ater bilanya nak pi mencari barangan untuk hari kami nanti kan...ehhhh.....tercakap lak....
Back to reality SA beli la kasut tinggi cantik lawa kebaboom ni ha....kasut jenama Clarks yang korang pun tau kan..harga sepasang memang nak arwah. Jarang ada sales tapi di Genting Premium Outlet...harga adalah sedikit murah...SA tambah sikit la duit untuk cukupkan harga sepasang ni..kasut ni bukan untuk belasahan hari- hari...tapi untuk special occasion, event blogging dan jugak event company..


Cantik tak kasut ni?

Tak dan la nak amik gambar dari semua sisi ha....amik gambar depan jer la...kasut ni tingginya 5 inch.
kenapa pilih warna hitam...hitam kan menawannn...eh....menawan ker SA oiii...takde la..SA pilih hitam dan kebanyakkan kasut SA kaler hitam untuk SA sesuaikan dengan baju2 SA...kalau warna lain kang payah plak SA nak matchingkan dengan baju...
Terima kasih yang tak terhingga buat semua AFBDotMy yang terlibat dan telah beri sumbangan..dah settle dah birthday batch tu kan..tak tau la nak sambung lagi ke tak untuk next year..semua terpulang pada puan pengetua...terima kasih...terima kasih...terima kasih yang tak terhingga..
Love you alls ketat2....

14 comments:

  1. Allhamdulillah... cantik SA... yg ptg selesa dipakai...

    ReplyDelete
  2. Wow cantik kasut tu tp CR tak berani nak pkai. Tinggi sangat tu. Hhehe

    ReplyDelete
  3. wowowowo mmg kebabom..smart sangat kot..fuh!

    btw sanah helwah SA...tape kan even late wish pun...hihi

    may Allah bless SA to the fullest, Insyaallah

    ReplyDelete
  4. smart kasut ni.. memang ada taste.. :)

    ...

    ReplyDelete
  5. Cantik tu..kenangan-kenangan dengan afb kan

    ReplyDelete
  6. Kakkkk serius cantik kasut nih...berbaloi hrha dgm design kan

    ReplyDelete
  7. Cantik kak kasut tu. Memang padan dengan harga dia yg mahal kebabom tuuu.

    ReplyDelete
  8. cantik cantik! kalau elsa minat kasut tinggi tinggi elsa mesti pakai!

    ReplyDelete
  9. Cantiklah kasut Tu. Tapi heelsnya tinggi juga tu

    ReplyDelete
  10. cun lah SA, warna hitam senang, sesuai ngn semua color kan....
    kalau utk spesel ocasion pun sesuai sgt

    ReplyDelete
  11. Bestkan jadi ahli AFB, banyak juga kelebihannya.. ehehe.. anyaway kasut suka sangat kasut nie SA, cantik.. :)

    ReplyDelete
  12. Cantik SA..betul..warna hitam senang nak match dgn baju..

    ReplyDelete
  13. Baby June la kita kak SA. hihihi. Bestnyaa... Akakkk saya tak dapat hadiah pun takpelah, izinkan la saya masuk bloglist AFB sebelah ni, kekeke.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah