Friday, July 28, 2017

Nasi Lemak 50 sen??

Hi korang...

Pagi tadi kan..SA sarapan Nasi lemak...terkejut dengan harga 50sen je sebungkus kecik...dalam gambar tu nampak besar plak bungkusan kan..sebenarnya kecik je..kawan opis yang bawak sebab husband dia beli banyak. Lagi satu nasi lemak ni viral sebab harganya 50sen. SA x pernah plak baca viral kisah nasi lemak ni....nampak...nampak x SA ni kurang alert bab viral...


Dua bungkus  kecik je..dalam gambar nampak besar...


kalau sambal banyak sikit sure kick



Baru ni sekejap SA mencicah pelam/ pauh kat pantry opis....ramai gak yang terjebak mencicah mangga muda dan tak muda ni ha....kicap tu SA bawak dari rumah siap ada cili bagai....hahaha...
heaven betul mencicah weh....


21 comments:

  1. Murah tpbiasalah kan kak kompom kecik

    ReplyDelete
  2. meleleh ayar liuq tengok pelam tu. Ish kak SA ne

    ReplyDelete
  3. dekat kawasan saya banyak nasi lemak RM 1 , quantity sama macam nasi lemak 0.50sen tu

    ReplyDelete
  4. bagusnya SA... ada lg nasi lemak so sen... ,nasi pun byk...

    ReplyDelete
  5. kalau jual murah pun masih boleh untung kan?

    ReplyDelete
  6. Teringat nasi lemak kampung baru. Tapi sejak terkena kejadian nasi mentah dan basi, terus trauma :(

    ReplyDelete
  7. 50 sen? murahnya.. kat JB ni tak dapat harga macam ni..

    ReplyDelete
  8. Sedapnya mangga cicah colek.. tengok telur Tu boleh agak mmg kecil nasi lemak ya tp ok la Kan.. murah

    ReplyDelete
  9. Susah nak jumpa nasi lemak 50 sen di zaman sekarang

    ReplyDelete
  10. Ingatkan dah tak ada nasi lemak harga 50sen, kat rumah Kak Sue paling murah seringgit SA..

    ReplyDelete
  11. kat Penang xdak dah rasanya nasi lemak 50sen semua singgit or singgit lebih.. tapi kecik cemtu sbungkus x ckup heehhe.. CT mau 2/3 bungkus da perut tong hehe..

    ReplyDelete
  12. Semoga luas pintu rezeki penjual nasi lemak 50 sen tu SA..
    Tetiba kecur tengok mangga muda cicah kicap pedas..
    Harus beli mangga sat lagi ni.. hehehe

    ReplyDelete
  13. sdapnya mangga cicah kicap..:)

    ReplyDelete
  14. Last jumpa nasik lemak bawak RM1 ni masa sekolah dulu, area 2009-2010, haha. Sedappp aih mencicah pelam..

    ReplyDelete
  15. nasi lemak 50 sen ni jumpa time sekolah je. nasi lemak RM1 je yang ada sekarang.
    terliur mya tengok pelam tu.

    ReplyDelete
  16. kecik, berbaloi la dgn harga dia kan.

    ReplyDelete
  17. Sedapnya mencicah hmm. Ingatkan dah tak wujud dah nasi lemak 50 sen rupanya ada lagi.

    ReplyDelete
  18. Terliur wehhh nengok buah tu. Eeerr.. Nakkk

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah.. semoga murah rezeki penjual.. 50 sen tu..
    Sedapnya mangga tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah