Monday, July 10, 2017

Preparation Meriahnya Syawal Kg Parit 11

Hi korang...

Last week SA ada sambutan Meriahnya Raya KLHQ. Majlis yang julung2 kali diadakan di KLHQ memang meriah dan mendapat sambutan semua warga kerja Malakoff..seronok betul dari awal persiapan sampai la ke hari kejadian..event ni dah plan dari bulan puasa..pelbagai idea keluar dari bahagian decoration, persembahan dan pertandingan juadah. Kali ni SA terlinmbat sepenuhnya di bahagian pertandingan juadah istimewa..sebelum SA bercerita lanjut SA nak citer dulu bab preparation stall...Level 11 iaitu department SA, dan 2 lagi dept di beri tabggungjawab menyediakan dan mencantikkan stall air dan dessert...kami memang di beri stall untuk every level dan disedikan oleh pihak catering cuma bab hiasan kami yang kena buat...Team SA memilih tema kampung so deco semua berasaskan suasana kampung....

Jom tengok persiapan....


Joe sedang gantung tanda nama gerai kami...KG Parit 11


Meor ketua bahagian deco dan Lyn pun bekerja keras mnecantikkan gerai kami


Ikat ..jangan x ikat ye Siti..


Rupa paras gerai kami yg belum siap sepenuhnya


Simple but meaningfull


Ni Deco pihak Max...bukan kami punya...

Petang tu semua deco dh siap pasang...tunggu hari langsung aje..kami yak menaruh harapan tinggi untuk menang bagi decoration terbaik..tapi tetap bagi sepenuh effort untuk menjayakan..ye la ini tahun pertama event ni so blom pakar lagi...kira warm up la dulu kan..kita tunggu nanti tahun depan...boleh buat all out....

Lepas ni kita ke entry theme KG Parit 11...


12 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah