Wednesday, July 12, 2017

Luncheon BD Team di Naj & Belle Bangsar

Hi korang...

Psst...SA tengah MC hari ni...giler bosan duk rumah sewa ni..demam dari Jumaat sampai hari ni baru nak kebah betul..rupanya sebab SA tak dapat antibiotic..walau sakit tekak last week tp Doc tu bagi steroid untuk hilangkan bengkak tonsil..memang power la sekejap je hilang bengkak tp berlarutan selsema dan demam..so MC la sehari ari ni...hari ni SA nak citer kisah Lucheon semalam bos department Business Development belanja makan..kami makan tengah hari kat Naj&Belle Bangsar..first time datang makan sini..manakala yang lain-lain tu dh pernah beberapa kali experienced makan kat situ..ye la tempat orang ada-ada ni memang la jarang SA singgah...bukan tak mampu..tapi tak pernah tau wujudnya tempat makan ni..ye..i ngaku i orang kampung...


Ni la team BD...tak ramai pun kami..tp syg team ni...boss SA yg depan sebelah kanan..


One more pose....


Blogger mesti amik gambar macam ni kan..


Plate tembikar bukan kaca..


Appetizer Crispy Duck Salad, ada campuran buah tembikai, laici dan rocket salad..daging itik yg kaler choc tu..first time makan dan memang sedap


SA pilih Root Beer Float...sedap...


Dah bercampur Root Beer dan ice cream vanilla....


SA amik Seafood aglio olio..mmg sedap macam kebiasaan SA order kat tempat lain..seafood fresh...


Dessert..Disconstructed pavlova...nice..x manis sangat...share with others..makan sorang sure x habis...

Memang best makan kat sini...harga? Wallahualam..rasanya berpatutan..SA x tau bab harga sebab takde dlm menu rasanya..ke ada tp x perasan...recommended...for sure will come and repeat again...special thanks to my boss En Helmy sebab belanja..

Korang nak cuba makan kat sini?

Terjah


Tel : 03-2201 7078
Alamat : 99L, Jalan Tandok
Bangsar


21 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki. Serius aglio olio nampak segar dan menyelerakan. Orang dah belanja jangan ditanya harga. itu ayah miza pesan hehe

    ReplyDelete
  2. Menariknya SA dessert dia... Tp jauh sangat nak pergi....

    ReplyDelete
  3. Untung Ada boss pemurah. Semoga cepat sihat ye suria

    ReplyDelete
  4. Bestnya makan kalau ada orang belanja. Rezeki tu kak.. :)

    ReplyDelete
  5. IQ pun suke makan aglio olio, memang suke rse berlainan tmpat utk rse perbezaan cra msakan. tmpt cmni mcm high class, klu murah ok la

    ReplyDelete
  6. Crispy duck salad tu mmg nampak menyelerakan lah kak. Aglio olio pun sama. Fav pasta tu. Q

    ReplyDelete
  7. syok bos blanje tmpt ada2 kn ..dpt la merasa ...menarik nmpk menu tu

    ReplyDelete
  8. Uisss botol air dia dasyatnye.. hehhe.. unik.. Menu dia pun nampak sedap dan menarik..

    ReplyDelete
  9. teringin nak rasa Crispy Duck Salad tu.. tak pernah lagi makan daging itik.. :)

    ...

    ReplyDelete
  10. sdapnya tgk gambr dah terliur..:)

    ReplyDelete
  11. Root beer tu... sedapnya. Botol pon nampak unik.

    ReplyDelete
  12. tengok botol root beer tu pun dah tahu ni restoran orang ada2...huhu..

    ReplyDelete
  13. Craving air tu n pavlova. Wishlists lps pantang gamaknya

    ReplyDelete
  14. Favourite sy tuh root beer float tuh

    ReplyDelete
  15. makaih.. pavlova ittew-- dah la baca entri ni tengah malam.. lapa plak perut nih ha..

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah rezeki sis bos nak belanja makan...nampak menarik dessert die tue...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah