Saturday, July 8, 2017

Muak Dengan Menu Raya, Layan Fish Ball Noodle Soup Sajork..

Hi korang...

Isnin lepas kan..SA macam dah jemu nak makan...macam takde perasaan je sebab masih terbayang menu raya yang dah buat SA rasa muak sangat..padahal x beraya mana pun  ni...tak tau la kenapa..sebab tu la korang nampak SA kurus..hahaha..ada plak kan...so naik kerja Isnin lepas SA lunch tapau je kat Food truck sebelah hotel Aloft tu...dari bulan puasa SA nampak diorang meniaga situ...so apa lagi..aktiviti food hunting pun bermula..

SA beli je Fish ball noodles soup ni....sedap plak di tekak..maybe sebab bukan menu raya kot kan...hahahaha..simple jer noodles soupnya...


Bihun dan cili kicap


Fish ball soup dan ada la sikit isi ayam..


cilinya...

its cost me RM10 untuk set ni...

Mahal kan?

sesekali takpe..jangan selalu...selalu kalu bahaya...korang masih mood raya?

mood rumah terbuka?

14 comments:

  1. salam aidilfitri sis =)
    mahal juga kan noodle ni tp ye btl kalo sekali sekala xpa xD
    mood raya ju masi berbaki lagi. insyallah next week da start gnti puasa =)

    ReplyDelete
  2. sedap kak makan macam ni. asyik rendang je bosan gak. ehhehe

    ReplyDelete
  3. open house time macam ni biasanya menu cam spaghetti atau soto.jarang jumpa yang still hidang lemang.

    ReplyDelete
  4. Hirup kuahnya..amboi..peluh dahi..

    ReplyDelete
  5. Asyik makan menu raya memg muak...tukar menu lain pula

    ReplyDelete
  6. aa ah betul2.. kadang2 jemu sangat dengan menu raya. lastnya ritu makan nasi telur goreng ngan kicap hahaha..

    ReplyDelete
  7. bole tahan mhl tu..tp sesekali okla kn

    ReplyDelete
  8. ok la kan sesekali tukar menu..sy pun suka noodles fish ball..sdap!!

    ReplyDelete
  9. sesekali dapat ok la kan hikhik

    ReplyDelete
  10. mahal juga harganya, tapi sekali sekala ok jer..

    ReplyDelete
  11. kak SA kalau tak post gambar makan tak sah kan.. terliur kite nih kak.. huu~

    ReplyDelete
  12. Makan sup hari-hari pun tak pe. hehe tak pernah bosan macam lauk raya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah