Friday, July 7, 2017

Breakfast Session dan Session Buka Hadiah Kemenangan...

Hi korang..

Pagi ni tadi SA join breakfast session dengan Boss dan semua colleague GPS.Ikutkan SA memang tak dapat nak join sebab  nak ambil ubat Mak kat IJN. Acara rutin yang biasa SA kena buat la every 6 month. Dah boss beria ajak so SA tak sampai hati nak tolak..so decided to go to IJN lepas breakfast tu nanti..

Pergi pun tumpang keta boss..hahaha...sampai jer terus kawan- kawan semua dah tunggu...lambat skit sampai sebab hujan plak pagi ni...wah hujan rahmat kan...


sebelum makan wajib Welfie dulu


Nampak tak ketembunan muka SA kat situ...


Bukan setakat sarapan jer..Sambung lagi kat opis...ada kuih muih raya dan kek batik..alahai...sajer jer korang kan....bila kala plak SA nak diet ni...


Ada plak puding ni ha...aduhai....memang makan jer la kerja...tapi bukan SA eh...hahaha...bukan SA...orang lain la...SA memang menjaga pengambilan makanan...


Ni la rupanya Masterchef yang menang tempat pertama Juadah istimewa bersempena dengan majlis Meriahnya Syawal KLHQ semalam...alaaa...gambar tu nanti SA citer seperate entry yer..agak malas nak watermark gambar tapi kemenangan  yang sangat manis dalam hidup SA yang selalu jadi Masterchef tak rasmi ni..Kemenangan ni bukan lah usaha SA seorang jer tetapi usaha semua colleague Level 11. Apa yang penting kerjasama kan...so hadiah yang menang semalam we decided to share . Selain menang Juadah Istimewa kami juga menang persembahan khas tempat Kedua.


Sayang plak nak buka hadiah


over plak...candid photo by colleague Ella...

Eh ada video bukak hadiah jugak tau...tengok boleh tapi #janganmengata ye....Sajat sangat....


Itulah cerita hari ni....

Makan...makan..dan makan...lepas ni jangan lupa detox dengan STEA Pure Green Tea ye...sebelum syawal berakhir sure banyak open house kan...jangan makan je...detox tetap yang utama...

Selamat berhujung minggu korang...

10 comments:

  1. Seronoknya kak. Satu hari makan saja. Tahniah menang juadah istimewa dan persembahan khas. Rezeki syawal semua ni.

    ReplyDelete
  2. seronoknya kak makanan banyak hehe..

    ReplyDelete
  3. wah..tahniah masterchef.hehe

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya..sarapan boss belanja..lepas tuh menang masak masak pulak

    ReplyDelete
  5. tahniah sis SA!!boleh masuk masterchef nie!!:)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..murah rezekinya

    ReplyDelete
  7. cara peluk hamper tu macam tanak kongsi dengan orang lain jek.. hee~ baik ngaku..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah