Monday, July 10, 2017

Meriahnya Syawal KLHQ Dengan Theme Merah Hitam

Hi korang...

Macam yang dijanjikan...haaaa....kami penduduk KG Parit 11 bertemakan MERAH & HITAM untuk majlis Meriahnya Syawal KLHQ...segak tak kami semua...sana- sini semua kaler Merah dan Hitam..semua pun bagi kerjasama yang baik dalam plan ni...sedondon kami semua dari anak buah sampai la ke boss- boss besar...

Bila dah sedondon dengan tema, apa lagi..aktiviti bergambar adalah acara utama pagi tu...nasib semua sporting...maunya tak sporting kan...syukur dapat boss sama jer satu kepala ngan anak- anak buah..pantang halakan kamera semua beri kerjasama...


Barisan depan all the bosses, ada boss yang tengah meeting gak..so tak cukup corumn


yang belakang sekali tu dah kenapa facing each others...


Free Style 1


Free Style 2


Okey serius semula


Dah start dah macam2 gaya


Aduhai....


Yang ni paling tak sopan...

Lepas tu kami buat rehearsal skit untuk persembahan...apalah tukang masak pun dipaksa menari ni...ini persembahan untuk karaoke raya, SA dan kawan- kawan yang lain jadi penari iringan...giler malu..mula2 okey jer step..lepas tu sampai atas pentas kelaut dalam....banyak giler mata tengok dalam auditorium tu...malu kot.....


Yang baju hitam seluar grey tu peserta karaoke


menari...jangan tak menari...

Actually ada video tapi segan la nak tepek kat sini...kelakar habis...untuk pertandingan karaoke kami tak menang....tapi kami menang persembahan pembukaan masa judges nak judge juadah yang dipertandingkan..itu nanti aku share kat next entry eh...

Cantik tak baju raya kami?

Baju raya SA tu beli kat Butik Sireh Pinang Subang Parade...sedondon dengan Dania...

18 comments:

  1. Wow...meriah..dan bersemangat la SA...terbaiklah..yang seronok bila semua sporting habis...

    ReplyDelete
  2. bila bos pn sama sporting..apa lg..mmg syok ler berposing kn..amboi SA siap nari lg ye

    ReplyDelete
  3. cantiknya tema.

    alaa kak letak je lah. nak tengok akak menari. =p

    ReplyDelete
  4. Meriahnya. Memang merah dan hitam ne combinasi warna yang mantap

    ReplyDelete
  5. Alaaaaa nk tgk video tu kak. Mesti comel.

    ReplyDelete
  6. meriah betul ni...
    share je la video tu nok...boleh kita gelak sesama...hahaha...

    ReplyDelete
  7. Ewaaahhh siap ada tarian tu...

    ReplyDelete
  8. Eyda pun teringat lagi malam dinner sebelum Ramadhan hari tu.. kami menang, tapi rasa macam segan nak tepek video persembahan.. cerita pun masih dalam draf.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. Meriah nyer sambutan raya, sporting semua nyer...

    ReplyDelete
  10. Kombinasi warna yg memg sesuai merah dan hitam

    ReplyDelete
  11. amboi.. kemahen gothic nih kak.. hee~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah