Friday, July 21, 2017

Snapchat Takde Kerja Buat Kerja...

CARA- CARA INDIVIDU MENANGANI STRESS


Hi korang...

Kawan SA ni kan...kegilaan dia kalau amik gambar buat versi snapchat..SA pun kalau dia halakan kamera memang bagi kerjasama...pas tu gelak kuat2..haaaa..ini la cara kitorang lepaskan stress atau penat...stress pasal apa tu? selalunya bab kerja...tak pun bab perangai orang...tak pun stress sebab peribadi..kan?Cuma cara menangani stress tu berbeza kan..ada orang pi makan banyak- banyak..risiko berat badan bertambah, ada plak stress pi shopping risikonya habis plak duit kan...so terpulang cara masing- masing...ye tak?


Comel tak?

feeling2 princess la plak...siap ada munge2...

Korang kan...kalau stress kat tempat kerja buat apa...kalau sama gak macam SA ngan kawan SA ni...leh la geng..hahaha...orang ada macam- macam perangai kan kalau stress...SA biasanya kalau dah stress sangat selain buat benda- benda macam ni...SA ajak kawan pi NuSentral...jenjalan..beli buah potong...ataupun pasang online radio...nyanyi...hehehe...umur dah tua tapi perangai macam budak- budak...teruk sangat kan..padahal dah ada anak dara...rilex la...stress ni bukan kira masa, bukan kira usia...bukan kira kat mana..takde keja stress banyak kerja pun stress...kira macam penyakit la stress ni kan...usah dilayan kata orang..tp tanya balik orang tu...sempurna ke hidup kalau tak dilanda stress?haaa..cer jawab...cer jawab....x leh jawab la tu....jawapan SA selalunya mcm ni jer...tiada kehidupan yang sempurna 100% di dunia ni...pasti ada cabarannya...pokok pangkal cara kita menyelesaikan masalah tersebut...kan?

21 comments:

  1. ai kalau bosan kat office memang menghadap blog je..

    ReplyDelete
  2. sha selalu jugak mcm ni, filter snapchat cantik cantik kan?

    ReplyDelete
  3. comei jew. miza kalau stress tido nanti dah bangun lupa dah apa jadi tadi

    ReplyDelete
  4. Amboi.. Comelnya. Mcm2 dah apps sekarang..

    ReplyDelete
  5. Sally kalau stress buat ape eh...hmmm....kadang tak tau bila masa stress :D

    ReplyDelete
  6. Saya kalau stress, suka shopping..haha...

    ReplyDelete
  7. Betul...kalau dulu zaman PC kerja...rasanya hari-hari stress kot..huhuhu..bila ada peluang je berkumpul dengan kawan-kawan duduk dalam pantry sembang kisah zaman kecik2..membahan sesama sendiri..tapi kena pastikan kawan tak cepat sentap..

    ReplyDelete
  8. Hahaha...macam macam cara menangani stress. Mcm sy kak, nak ilangkan stress tgk vid parodi xpun baca blog kawan kawan...bila baca blog kawan kawan hilang stress

    ReplyDelete
  9. HAHAHA...terus nampak flawless muka..kdg2 main mcm ni boleh hilangkan stress keje

    ReplyDelete
  10. Comel betul...hahaha...hilang stress main main kejap kan

    ReplyDelete
  11. Dulu-dulu, mak kalau stress makan...asal makan stress, asal stress makan...hehehe...

    ReplyDelete
  12. app terbaru ke...hehehe..comel la pulak.

    ReplyDelete
  13. Ana dulu masa kerja kalau stress buka game zuma. Tak pun pergi bilik manager borak2 kejap. Hehe

    ReplyDelete
  14. betul !! tapi ciktie kalau bosan-bosan suka online internet. Usha-usha barang online hikhik

    ReplyDelete
  15. hahahah aku selalu kena dah..nyampah aje tau

    ReplyDelete
  16. comel jadinya kan. hihi. biasanya kalau stress fiza minum kopi atau layan movie :)

    ReplyDelete
  17. hahahaha~ comel nye !! haritu atie dah install dah snapchat.. lepas tu macam tak reti jek nak guna.. uninstall balik..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah