Wednesday, July 5, 2017

Sambutan Raya 2017 Suria Amanda

Hi korang..

Baru hari ni nak up gambar raya tahun ni...mengada betul..ekceli bagi laluan entry kerja dulu..huhu...malas pun yer gak..tapi kalau malas sure bersawang blog ni kan...So..bercerita tenang sambutan Hari Raya SA tahun ni..semuanya serba sederhana bila hanya SA dan adik ke 3 yang sedang berpantang je ada kat rumah selaim Mak Abah. Adik- adik yang lain semua beraya di sebelah Mertua masing- masing. Walau sederhana tetap meriah. Seawal pagi SA bangun sediakan hidangan untuk sarapan sebelum pergi ke masjid untuk sembahyang raya. Anak- anak pun bangun awal..tak susah nak kejutkan sebab dari malam tu SA dah pesan dah..sapa lambat bangun x payah raya.

Jom tengok gambar yang sempat SA abadikan sebagai kenangan


Bergambar dengan si kembar ni..susah betul diorang nak bg kerjasama


Dania dan Si Kembar


Dania


Keluarga adik SA no 3, Lissa maybe ada yang kenal sebab dulu blog ni dia yang buat untuk SA..so awal kemunculan maybe ada yang kenal Lissa


Mak Abah sedondon royal blue dari Jakel dan masa ni kat kampung Abah



SA dengan Mak Abah


SA


Dania lagi


SA depan rumah sepupu Abah


Dengan Dania plak...

Dapat jugak gambar raya dari 2 orang adik SA yang beraya di rumah mertua masing-masing


Adik bongsu di Perlis


Adik no 4 di Ipoh, Perak...alahaiiii...somellll Qhaira tu....


Itulah cerita sambutan hari raya SA yang sederhana..cuma gambar Angah sekeluarga takde..tak bagi pun..kalau tak dah complete dah...

tak terlewat lagi rasanya SA nak ucapkan 

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin.

28 comments:

  1. Seoronok dpt beraya dgn family... Berkumpul ramai2.. :)

    ReplyDelete
  2. makin comel si dania ni SA...selamat hari raya SA..

    ReplyDelete
  3. comelnye Dania . baju kak SA lawa la . Mya suka tengok

    ReplyDelete
  4. selamat hariraya suria.. cantik royale blue tu

    ReplyDelete
  5. Selamt Hari Raya kak sa. copy paste lah Dania dengan kak Sa

    ReplyDelete
  6. Auni pun beraya ala kadar je tahun ni. Mood tu tak berapa nak sampai. Apapun, rasanya tak terlambat lagi nak ucap Salam Aidilfitri kak parizan, maaf zahir dan batin ye :)

    ReplyDelete
  7. Family akak sy tgk tema biru hijau tahun nih

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya SA, mak ayak sedondon royal blue

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya kak.. cantik baju.. simple but nice

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya Aidilfitri SA

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya SA...

    walaupun sederhana ttp meriah, juadah raya akak sume mabeles2... walaupun tak taunjuk kt sini

    dania tu cpt beno besar, esok2 dh tinnggi lg dr akak agaknya

    ReplyDelete
  12. Cantik Dania kak. Si qhaira tu tak pernah tak comel. Geram je tgk pipi dia tu.

    ReplyDelete
  13. Selamat Berhari Raya sis SA.. Cantiknyaa sos

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya SA .. dah mcm adik dengan kakak pula bila SA bergambar dengan Dania tu ..

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya SA, meriahnya raya

    ReplyDelete
  16. Cute-cutenya semua! Selamat hari raya SA!

    ReplyDelete
  17. Selamat HAri Raya untuk SA sekeluarga..

    ReplyDelete
  18. wow tema semua biru.. hehe..
    salam aidilfitri Kak SA ^^

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya sis SA dan keluarga...

    ReplyDelete
  20. sama laa sambutan raya kita, simple jer..

    ReplyDelete
  21. Walaupun sambutan simple asalkan anak anak.happy kan kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah