Thursday, July 6, 2017

Menang Tempat Ketiga Lazada Ramadhan Blogger Contest



Alhamdulillah...

Actually saje jer cuba- cuba join Lazada Blogger Contest Ramdhan lepas sebab teruja tengok kawan- kawan AFB yang join...tak sangka plak boleh dapat tempat ketiga contest ni..rasa macam tak percaya plak...apapun terima kasih pihak LAZADA sebab pilih SA dan rakan- rakan yang lain sebagai pemenang...
Ya allah happynya walau dapat RM100 voucher Lazada kan...tetap rezeki lepas raya ni...hahaha...boleh shopping yeay.....actually ada satu lagi berita gembira tau...yang SA betul2 tak sangka...nanti SA citer next entry..sibuk sikit hari ni sebab Majlis Hari Raya Company...esok SA cuba up entry tu eh...rasanya ada antara korang dah tau sebab SA dh upload gambar kat FB tapi sebagai kenangan tetap nak buat entry jugak..

21 comments:

  1. Tahniah..

    Bukan senang nak dapat

    ReplyDelete
  2. yay alhamdulillah tahniah kak SA. Elsa tak sempat sempat nak join contest dari lazada kalinie huhu

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/07/4-cara-elak-perut-kenyang-semasa-beraya.html

    ReplyDelete
  3. tahniah..bole shopping di lazada

    ReplyDelete
  4. Tahniah sis SA ..selamat bershopping dgn voucher lazada

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak. Rezeki syawal ni :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah SA..
    Kalau rezeki tak ke mana..
    Tahniah LZ ucapkan.. :-)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Suria. Murah rezeki awak

    ReplyDelete
  8. Tahniah sis SA...
    Nak shopping apa nanti?
    hihihi

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki tu SA...syukur...yeyyyy..lompat bintang sambil kenyet2 mata..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... rezeki ada dimana2 tanpa disangka. Tahniah Kak parizan :)

    ReplyDelete
  11. tahniah Kak SA ^^ sronok shopping tu..

    ReplyDelete
  12. tahniah sis SA..rezeki syawal!!

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah, tahniah kak

    ReplyDelete
  14. wah !! sambung shopping la eh kak.. hee~ tahniah !!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah