Friday, July 21, 2017

Projek Masyuk Minggu Ni..


Hi korang...

Eh projek apa plak minggu ni kan...okey Ahad nanti SA akan bertungkus lumus masak sambal paru yang kawan- kawan opis order...gigih ni buka order untuk beberapa kawan yang order...ini testing2 jer dulu..kalau ada sambutan insyaallah SA akan teruskan nanti..hujung bulan dah ada order rendang daging NS plak...ada beberapa order nak hadap...

Semoga rezeki SA ada rezeki dalam bisnes lauk pauk ni...buka order kat kawan- kawan opis yang kadang- kadang takde masa langsung nak masak...biasa la kan bila sibuk dengan kerja ni...mana ada specific masa yang boleh diluang masak untuk keluarga....SA pun kadang- kdang macam tu...bukan malas tapi bila sampai rumah dah malam itu la jadinya...

So....bermula la Ahad yang sibuk nanti ni...doakan SA success eh....

13 comments:

  1. Wah masyuk tu. Sambal paru tu fav somi miza klu dekat sure miza orang 1st nak order

    ReplyDelete
  2. Nanti akak open order luar akak bagi tau eh...

    ReplyDelete
  3. perut tengah lapar nampak sambal paru rasa nak nangis je.. hehehe!

    ReplyDelete
  4. Bestnya SA pandai masak. Kalau dekat nak order gak

    ReplyDelete
  5. Chaiyokkk kak..semoga akak dilimpahi rezeki yg byk..

    ReplyDelete
  6. Ammin...insyaAllah SA boleh...

    ReplyDelete
  7. Bgus kak...kipidap ;)
    Kalau ada kmbing bakar black pepper gtau tau..nl ode gak

    ReplyDelete
  8. kakak !! dah bukak oder nanti bagitau eh.. nak try !!!!!

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah rezeki tu kak. semoga terus di murahkan rezeki akak ye :)

    ReplyDelete
  10. Bella suka paru sambal. Pernah try buat dah. Btw, semoga sukses. Teringin gak nak jual something tp takut tak sedap hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah